Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çağrı Merkezi Elemanı (Gece Vardiyası)

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt
  • 27.08.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

Gece Vardiyası Çağrı Merkezi Elemanı.

Beylikdüzü’nde beko motrobüs durağına yürüme mesafesinde Burçistanbul içinde bulunan E-Ticaret Sektöründe Faaliyet Gösteren Şirketimize, gece vardiyası için çağrı merkezi elemanı alınacaktır.

İnternet üzerinden Avrupa'nın bir çok ülkesinde yaşayan Türk vatandaşlarına satış yapan E-Ticaret Sitemizin Müşterilerinden gelen telefonları cevaplayacak, siparişleri alacak maillere ve sosyal medya mesajlarına cevap verebilecek call center deneyimi olan, disiplinli, çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

- Türkçeyi doğru ve nitelikli kullanabilen,
- Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip, konuşmayı seven
- İnsan ilişkileri kuvvetli,
- Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışmayı ilke edinen,
- Pozitif, iletişim yetkinliği yüksek, ekip çalışmasına yatkın,
- Bilgisayar kullanımı iyi olan hızlı klavye kullanabilen

Çağrı Merkezi sektöründe kalıcı olmayı düşünen, kariyer hedefleyen nitelikli takım arkadaşları arıyoruz.Ulaşım sorunu bulunmayan kişiler tercih sebebi olacaktır.

Ulaşım sorunu bulunmayan, mümkünse yürüme mesafesinde ikamet eden kişiler tercih sebebi olacaktır.

Çalışma Gün ve Saatleri:
Pazartesi Cumartesi : 19:00 - 01:00
Maaş + 500 TL Yemek Parası + SGK

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler, İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
12.03.2024
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
11.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
DOĞAMED SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Kocaeli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ALKAPIDA TEKNOLOJİ PAZARLAMA ELEKTRONİK TİC.LTD.ŞTİ.

Alkapida B.V.Olarak 2010 yılının Ekim Ayında "En son teknoloji iletişim ve bilgisayar sistemlerini kullanarak müşterilerine dünya standartlarında kaliteli ürünler sunmak" ilkesiyle yola çıkan alkapida.com, geçen 9 yıllık süreçte Avrupa'nın, en başarılı E-Ticaret sitelerinden bir tanesi olmayı başarmıştır.

Kuruluşundan bugüne hızlı büyümesini sürdüren Alkapıda, bugün yaklaşık 40 kategoride, onlarca milyon ürün çeşidiyle aylık 100 milyondan fazla ziyarete ev sahipliği yapıyor. Geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Alkapıda, ürün çeşitliliğini ve hizmet kolaylıklarını da her geçen gün yeni yatırım ve işbirlikleriyle artırarak müşterilerine sunmaya devam ediyor.

60 kişilik ekibi ile her an destek operasyonunu sürdüren ve sürekli Ar-Ge politikası ile kendi altyapı yatırımlarını yöneten alkapida.com, 2013 yılında Avrupa'da ilk kez yeni ürünler için ön talep sürecini başlatmış ve bu süreçte 1 milyonun üzerinde talep toplayarak Almanya, Fransa, Hollanda yani kısa Avrupada en fazla talep toplayan Türk şirketi ünvanını almıştır.

Kısa süre içinde sahip olduğumuz bu başarının altında, pazarın beklentilerini en hızlı ve en doğru şekilde tespit ederek müşterilerimize mükemmel çözümler sunma becerisi yatıyor. Bugün de nevresim takımları, halı çeşitleri, dekorasyon ürünleri, yemek takımları, çatal bıçak takımları ve sofra aksesuarlarında, farklı ve modern tasarım alternatiflerinin yanı sıra seçkin koleksiyonlar da müşterilerimize sunarak onların ev yaşamlarını renklerdirmek ve kolaylaştırmak adına uzman ekibimiz sizin için elinden gelenin en eyisini yapmaya özen gösteriyor. Bunu yaparken dünyadaki trendleri ve sofra tasarım ürünlerindeki gelişmeleri yakından izliyoruz.

Kaliteli ve geniş ürün yelpazemizi her bütçeye uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırarak, evlerin vitrinlerinde duran porselen yemek takımları, çatal bıçak takımları, kadeh setleri ve diğer sofra tamamlayıcılarını vitrinlerden indirmeyi ve gündelik yaşamın vazgeçilmez parçaları haline getirmeyi amaçlıyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları