GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI

İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ, Tekirdağ Çorlu, Tekirdağ Çerkezköy, Tekirdağ Çorlu
  • 9.02.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı


Ofisimiz, CENTURY 21 çatısı altında MOLLA TEAM ismiyle Eyüpsultan/İstanbul ve Çorlu/Tekirdağ Bölgesinde bulunan bir franchise işletmesidir. Gayrimenkul danışmanları geliştirme bölümüne liderlik etmekten ve danışman başına üretimi artırmaktan sorumlu bir ofis yönetimi kadrosuna katılmak üzere Gayrimenkul Danışmanı aramaktayız.

BAŞVURU ŞARTLARI:

• SABİT MAAŞ OLMADAN CENTURY 21’in başarısı test edilmiş sistem desteği ile YÜKSEK GELİR hedefleyen ve gelir paylaşım modeli ile çalışacak, kendi performansıyla orantılı bir gelir hedefleyenler,

• Gayrimenkul, satış ve pazarlama sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kurumsal düzeyde kariyer yapmak, sürekli olmak, uzmanlaşmak ve isteyenler,

• Eğitime açık ve dış görünüşüne önem verenler,

• Hayalleri, hedefleri olan ve bu hedeflere ulaşacak girişimci ruh ve yüksek motivasyona sahip, çalışma saatlerini kendileri belirleyerek emeklerinin karşılığını üst sınırı olmaksızın kazanmak isteyenler,

• Kendilerine ve ailelerine zaman ayırmak, çocukları büyürken yanlarında olmak isteyenler,

• MESAİ OLMADAN, sorumluluk bilinciyle çalışıp zamanını iyi planlayabilen, çalışma temposunu ve mesai saatini kendi ayarlayabilecek iç disipline sahip olanlar,

• Kendi iş yerini kira, personel, genel giderler gibi maliyetler ile büyük riskler alarak açmak yerine hazır kurulu ve kar eden bir markanın ve ofisin kullanıcısı olup risk almak istemeyenler.


SIK SORULAN SORULAR:

1. GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?

Gayrimenkul danışmanlığı MAAŞLI BİR İŞ DEĞİLDİR, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmama ve diğer zorlukları yaşamadan CENTURY 21 kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısıyla maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden CENTUTY 21 paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz. Bununla birlikte ev fiyatları arttıkça kazancınız da artacağı için sabit maaşlı işlerde olduğu gibi kazandığınız para enflasyona asla yenilmez.

2. YAPILAN SATIŞ VEYA KİRALAMA İŞLEMLERİNDE GAYRİMENKUL DANIŞMANI NASIL VE NE KAZANIR?

CENTURY 21'in marka gücü ve değerli eğitimleri sayesinde gayrimenkul sahibinden alınan YETKİ BELGESİ ile Gayrimenkul Danışmanlarımızın kazançları yasal sözleşme ile korunur. Satış veya kiralama işlemi gerçekleştirildiğinde, danışmanlarımız seçtikleri CENTURY 21 paylaşım oranına göre işlem bedeline göre net kazanç elde ederler. Örneğin, 10.000.000 TL'lik bir gayrimenkul satıldığında, satışı gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı seçtiği paylaşım oranı üzerinden 192.000 TL veya 320.000 TL NET PARA KAZANIR. Benzer şekilde, 50.000 TL değerinde bir kiralama işlemi yapıldığında, danışman 24.000 TL veya 40.000 TL NET para kazanır. Kazancınız tamamen sizin performansınızla doğru orantılıdır. CENTURY 21 çalışma sistemini eğitimlerde öğretilen şekilde uygulayan, sistemli ve disiplinli çalışan gayrimenkul danışmanları bu sektörde çok başarılı olup yüksek kazançlar elde edebilmektedirler.

3. GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR?

Gayrimenkul Danışmanlarımız, CENTURY 21 TÜRKİYE ilk giriş eğitimi, CENTURY 21 MOLLA TEAM ofis içi eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak gerekli tüm bilgileri öğrenirler. Aktif şekilde çalışarak, satılık ve kiralık portföyler edinirler ve bu portföyleri eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlarlar. Gayrimenkul Danışmanlığı temelde saha çalışmasıyla yapılan bir iştir ve diğer iletişim teknikleri sadece saha çalışmasını destekler ve tek başına yeterli değildir.

4. GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?TECRÜBE GEREKLİ DEĞİLDİR.

İlk günden itibaren CENTURY 21 MOLLA TEAM'in yeni gayrimenkul danışmanlarına yönelik eğitim programı, tüm gayrimenkul satış tekniklerinin kısa sürede öğrenilmesini sağlar. Bu sayede yeni müşteriler bulmanıza yardımcı olurken, portföy alınması ve satılması/kiralanması ile ilgili konularda her zaman yanınızda oluruz. Gerekli tüm eğitimler, hem başlangıçta hem de kariyeriniz süresince CENTURY 21 MOLLA TEAM  tarafından verilmektedir.

5. GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI İÇİN ARAÇ GEREKLİ MİDİR?

Şehir içi ulaşım şartlarının kolaylığından dolayı araç gerekli değildir; ancak araç sahibi olmanız gelirinizi ciddi artırabilir. Araç, kişinin motivasyonunu artırarak daha başarılı bir performans sergilemesine yardımcı olabilir. Tamamen kişisel tercihe bağlıdır.

6. GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN BİLGİSAYAR BİLGİSİ GEREKLİ MİDİR?

Temel düzeyde bilgisayar bilgisi gereklidir. Ofis içi işleyişte bilgisayar kullanımı önemlidir ancak detaylı bilgi ve beceri gerektiren teknikler eğitimlerle öğretilir.

BAŞVURU İÇİN:

Eğer gayrimenkul sektörüne ilgi duyuyor, kariyerinizi CENTURY 21 MOLLA TEAM çatısı altında geliştirmek istiyorsanız, hedeflerinize ulaşmak için girişimci ruha sahipseniz ve yüksek gelir elde etmek istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz. Hemen başvurun, başarılı insanların gayrimenkul ofisine katılın, birlikte çalışalım ve birlikte kazanalım!

Aranan Nitelikler


Yeniliklere açık, değişimi seven İnsan ilişkilerinde başarılı
Saha çalışmasına uyumlu
Eğitim Odaklı Hayalleri ve hedefleri Olan, Sorumluluk sahibi ve disiplinli 
Dış görünüşüne önem veren, Girişimci ruha sahip
Gelirini kendi belirleme hedefinde olan,

Sektörün lider Firması CENTURY 21 MOLLA TEAM Eyüpsultan/İstanbul ve Çorlu/Tekirdağ ofislerimizin altın yürüşünde bizlerle beraber olacak takım arkadaşları arıyoruz...

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Yalova - Merkez, Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
Coldwell Banker BRIDGE
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
Türkiye
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.

87 Ülke, 15.153 Ofis, 161.314 Profesyonel ile Dünyanın en yaygın ve en bilinen Gayrimenkul Danışmanlık markası CENTURY 21 Çatısı altında CENTURY 21 Invest Gayrimenkul olarak Sarıyer | Kağıthane Bölgelerinde hizmet vermekteyiz.Brokerımız Talha Aydınbaş ,14 yıldır Century 21 Invest çatısı altında  Ticari Gayrimenkul  Eğitmeni ve Uzmanı olarak kariyerini sürdürmektedir. Ofisimiz Kağıthane ve Ayazağa’nın tam ortasında, Porta Vadi’ de bulunuyor. Vadi Bölgesi Konumu itibariyle birçok proje noktasında; gayrimenkul alım, satım ve kiralama hizmetinin yanı sıra müşterilerine farklı noktalarda çok özel yatırım fırsatları sunmayı hedeflemektedir.Deneyimli, alanında uzman danışmanlardan oluşan CENTURY 21 Invest ekibi; müşterilerine maksimum fayda ve memnuniyet sağlamak için sürekli eğitimlerle kendini geliştiriyor, dürüstlük ve güven ilkesiyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Hizmet anlayışımızın ve ilgi odağımızın merkezinde her zaman müşterilerimizin memnuniyeti yer alır. Sizi anlamak, ihtiyaç ve beklentilerinize uygun çözümler sunmak öncelikli amacımızdır.Vizyonumuz: Bulunduğu sektöre yön veren, Sektöründe takip edilen, en güvenilir kurumlar arasına girmek.Misyonumuz: Müşterilerimizin gayrimenkulle ilgili tüm alım, satım ve kiralama ile ilgili danışmanlık ihtiyacında, en güvenilir bilgi kaynağı olmak ve bu süreçlerinin iyi, hızlı ve karlı geçmesini sağlamak için varız.Değerlerimiz: insanı öncelik alan bir anlayışla çalışmak, Beklenti Üstü Hizmet, Şeffaflık, Güvenilirlik, Mesleki Doğrulara Bağlılık, Müşteri Memnuniyeti, Sürekli Gelişim, Yenilikçilik, Samimiyet, Azimlilik, Uzmanlık, Mutlu Çalışmak, Sürekli Yatırım, Yardım severlik, Eşitlik, Kararlılık
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları