Coldwell Banker Central Takım Arkadaşlarını Arıyor

  • 10.05.2024
  • 0 - 20
Yurtdışı bağlantılı ilan

İş Tanımı

COLDWELL BANKER CENTRAL’A KATILIN…" KAZANANLAR ARASINDA YERİNİZİ ALIN… COLDWELL BANKER CENTRAL çatısı altında, gayrimenkul pazarlama sektöründe gayrimenkul danışmanı olmak isteyen, girişimci vizyon ve ruha sahip, iletişim becerileri yüksek, COLDWELL BANKER eğitimleri ile kendini geliştirmeye açık, çalışma disiplinine sahip, kurumsal kimliğimizi temsil edebilecek gayrimenkul danışmanları / gayrimenkul danışmanı olmak isteyen adayları, ekibimize katarak büyüyoruz….

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?  Gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş değil, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmama ve diğer zorlukları yaşamadan COLDWELL BANKER kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden COLDWELL BANKER oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR? Gayrimenkul danışmanlarımız, çalışmaları için gerekli tüm bilgileri, yöntemleri, stratejileri öğrenecekleri BLUE START EĞİTİMİ, COLDWELL BANKER CENTRAL ofis içi eğitim programları,koçluk desteği ve oryantasyon programına katılarak kariyerlerine başlarlar. Eğitim sürecinin ardından, aktif şekilde çalışarak, satılık - kiralık portföyler edinirler. Portföylerine kattıkları mülkler, gayrimenkul danışmanlarımız tarafından, eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlanır ve işlem sonuna kadar tüm süreç yönetilir. Kendi işinizi kurmak hayaliniz ise, girişimci ruha sahipseniz, patron baskısı altında çalışmaktan ve düşük gelirden sıkıldıysanız, kendi çalışma programınızı özgürce oluşturmak istiyorsanız, hayallerinizi COLDWELL BANKER CENTRAL 'ın,  profesyonel ekibi ile gerçekleştirmek için en doğru adrestesiniz…

Aranan Nitelikler

  • Pozitif, güleryüzlü ve Prezentabl,
  • Gayrimenkul (Lüks konut, konut, ticari, arsa) satış ve kiralama işlemlerini yapabilecek,
  • Çalışma yapacağı bölgede (uzmanlık alanında) satılık-kiralık portföy oluşturacak,
  • Satıcı-Alıcı veritabanı oluşturacak,
  • Dış görünüşüne önem veren,
  • Sabırlı, pozitif tavır takınan ve disiplinli,
  • Saha ve ofiste aktif çalışabilen,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Girişimci ruha ve özgüvene sahip,
  • İnsanlarla iletişimi güçlü ve ikna kabiliyeti yüksek
  • Belirli bir programa ve sisteme uyarak çalışma ortamı seven,
Kendi zamanını kendisi yönetmek isteyen Gayrimenkul sektörü ile ilgili tüm gelişmeler takip edecek ve kendini güncel tutacak. Coldwell Banker Central Gayrimenkul'ün kurumsal kimliğini ve ahlaki değerlerini benimseyecek ve bu kriterlere uyum sağlayabilecek tüm adayların başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
İzmir - Çiğli
Bugün
BAŞVUR
İzmir - Konak
Bugün
BAŞVUR
Coldwell Banker   VEGA
İzmir - Dikili
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Sakarya - Serdivan, Türkiye
Bugün
Coldwell Banker Efor Gayrimenkul
İzmir - Karşıyaka
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
Türkiye
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Yalova - Merkez, Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.

92 Ülke, 15.153 Ofis, 161.314 Profesyonel ile Dünyanın en yaygın ve en bilinen Gayrimenkul Danışmanlık markası CENTURY 21 Çatısı altında CENTURY 21 Orjin Gayrimenkul olarak Batman | Türkiye Bölgelerinde hizmet vermekteyiz.

Vizyonumuz: Bulunduğu sektöre yön veren, Sektöründe takip edilen, en güvenilir kurumlar arasına girmek.

Misyonumuz: Müşterilerimizin gayrimenkulle ilgili tüm alım, satım ve kiralama ile ilgili danışmanlık ihtiyacında, en güvenilir bilgi kaynağı olmak ve bu süreçlerinin iyi, hızlı ve karlı geçmesini sağlamak için varız.

Değerlerimiz: insanı öncelik alan bir anlayışla çalışmak, Beklenti Üstü Hizmet, Şeffaflık, Güvenilirlik, Mesleki Doğrulara Bağlılık, Müşteri Memnuniyeti, Sürekli Gelişim, Yenilikçilik, Samimiyet, Azimlilik, Uzmanlık, Mutlu Çalışmak, Sürekli Yatırım, Yardım severlik, Eşitlik, Kararlılık
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları