Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Data Analyst

  • 28.11.2022
  • 20 - 50

İş Tanımı

GENERAL QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION
Who are we?
Genoks, which started its activities as an R&D laboratory in 2008, produced PCR and RTPCR-based diagnostic kits and DNA isolation kits to be used in molecular biology and genetics research between 2008-2010. These were recorded in the National Data Bank and used by Turkey's leading institutes and institutions. Owning a total of 1,100 m² of laboratory and office space thanks to the investments it has made since its establishment in 2008, Genoks continues to serve with more than 70 employees who are experts in their fields, both inland and outland. 

What do we do?
Sharing its technology with 10 countries, more than 500 hospitals and approximately 3000 physicians, Genoks has performed more than 80,000 NGS tests and includes high-tech sequencing platforms, local servers and an NGS database of over 400,000 Gb. Genoks aims to be one of the largest genome centers in EEMEA by leading the way to contribute to human health not only in Turkey but also in the nearby geography. Genoks, the Genetic Diseases Evaluation Center, which started to routinely use the NIPT test for the first time in Turkey by using the New Generation Sequencing technology with its technology transfers, has made non-invasive Prenatal Screening Test as well as Whole Genome Sequencing, Whole Exome Sequencing, Cancer Genetics, Genetic Carrier Screening, Newborn Genetic Screening, Single Gene Diseases, Metabolic Diseases, Neurodegenerative Diseases, Ophthalmology Genetics, Sports Genetics, Pharmacogenetics provides services on many genetic tests.

Aranan Nitelikler

Requirements

  • Bachelor or master’s degree in bioinformatics, genetics, or molecular biology or in a related field.
  • Excellent English skills.
  • Familiar with genomics data and hereditary disorders.
  • Experience using Office software. 

Duties

  • The selected person will work in the clinical bioinformatics team.
  • Working as a support and training person for an online bioinformatics website.

Özet Bilgiler

GENOKS SAĞLIK A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

En Yeni İlanlar

İSTANBUL ALTUNİZADA BİREY ÖZEL ÖĞRETİM KURSU
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MACİTLER MOBİLYA
Samsun
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GENOKS SAĞLIK A.Ş.

Biz Kimiz?
Çalışmalarına 2008 yılında ARGE laboratuvarı olarak başlayan Genoks, 2008-2010 yılları arasında moleküler biyoloji ve genetik araştırmalarında kullanılmak üzere PCR ve RTPCR tabanlı tanı kitleri ve DNA izolasyon kitleri üretmiştir. Bunlar Ulusal Bilgi Bankası’na kaydedilip Türkiye’nin önde gelen enstitü ve kurumlarınca kullanılmıştır. Faaliyete geçtiği 2008 yılından bu yana gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde toplamda 1.100 m² laboratuvar ve ofis alanına sahip olan Genoks, yurt içinde ve yurt dışında, alanında uzman 70’i aşkın çalışanıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Neler Yaparız?
Teknolojisini 10 ülke, 500’den fazla hastane ve yaklaşık 3000 hekim ile paylaşan Genoks, 80.000’den fazla NGS testi gerçekleştirmiş olup, yapısında yüksek teknoloji dizileme platformları, lokal sunucular ve 400.000 Gb üzerinde NGS veri tabanı bulundurmaktadır. Genoks, sadece Türkiye’de değil, yakın coğrafyada da insan sağlığına katkı sağlamaya öncülük ederek, EEMEA’daki en büyük genom merkezlerinden biri olmayı hedeflemektedir.Yapmış olduğu teknoloji transferleri ile Yeni Nesil Dizileme teknolojisini kullanarak Türkiye’de ilk kez NIPT testini rutinde çalışmaya başlayan Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi olan Genoks, Non-İnvaziv Prenatal Tarama Testi yanı sıra, Tüm Genom Dizileme, Tüm Ekzom Dizileme, Kanser Genetiği, Genetik Taşıyıcılık Tarama, Yenidoğan Genetik Tarama, Tek Gen Hastalıkları, Metabolik Hastalıklar, Nörodejeneratif Hastalıklar, Oftalmoloji Genetiği, Spor Genetiği, Farmakogenetik gibi birçok genetik test konusunda hizmet vermektedir. 

Hedeflerimiz
Genoks, teknolojik altyapısı ile klinik genetik test pazarını genişletmenin yanı sıra, uluslararası projelere iştirak ederek, repütasyonunu arttırmayı hedeflemektedir.

Amacımız
İnsanların en temel ihtiyacı ve hakkı olan sağlıklı bir hayat için dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmeti sunmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları