Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Depo Müdürü

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası
  • 12.08.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

Otel sektörü için sabun ve şampuan üretimiyle başlayan HATEN Kozmetik ve Plastik Sanayi A.Ş. bugün itibariyle yine şampuan duş jeli ve sabun gibi kozmetik ürünler başta olmak üzere, kalite hedeflerine bağlı kalabilmek adına neredeyse tamamını kendi bünyesinde ürettiği yüzlerce farklı ürün çeşidi ile faaliyetine devam etmektedir. 

Gelen malzemenin kalite birimince belirlenen depo koşullarına uygun olarak muhafazasının sağlanması ve takibi.
Hammadde depodaki ürünleri üretim departmanı istek yapıncaya kadar gerekli şekilde muhafaza etmek ve kontrollerini yapmak. İstenildiğininde aylık veya değişen periyodlarda sayım takvimine uygun olarak gerekli hazırlığı yapmak, bizzat katılmak.
Üretilen ürünleri teslim almak, uygun şartlarda istifleyip muhafaza etmek.
Gelen siparişleri değerlendirip, sevkiyatları zamanında ve doğru bir şekilde gerçekleştirtmek.
Ürün depo stoğunun kontrolünü doğru şekilde sağlamak.
Deponun düzenini ve temizliğini kontrol edip uygunluğunu sağlamak.
Kendisinin, diğer çalışanların, ziyaretçilerin, halkın ve çevrenin; sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atacak davranış ve hareketlerde bulunmaktan kaçınmak.
Şirket tarafından yapılan bilgilendirmelere, prosedürlere ve sistemlere uymak ve uyulmasını sağlamak. 
İş sağlığı ve güvenliğini sağlama, çevreyi koruma için yürütülen faaliyetlerde aktif olarak yer almak ve firma adına uygulanmasını sağlatmak.

Aranan Nitelikler

  • erkek adaylar için Askerliğini Yapmış,
  • Beylikdüzü ve çevresinde ikamet eden,
  • Depo Sorumlusu olarak en az 5-10 yıl arası tecrübeli,
  • Sevkiyat dan anlayan
  • Forklif ehliyeti olan
  • Çalışma Saatlerimiz : Hafta içi: 08:00-18:00 Haftasonu Cumartesi :Mesai(Sezon Açılışı ile iş Planlama Durumuna göre olabiliyor)
  • Servis Güzergahı: Beykent-Gürpınar-Yakuplu-Kıraç-Esenyurt

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ECE FERMUAR SAN. VE TİC. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MERCAN HOBİ VE EĞİT.MALZ.OYUNCAK İTH.İHRSAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

HATEN KOZMETİK VE PLASTİK MATBAA SAN.TİC.AŞ

x1988 yılında kurulan HATEN Kozmetik ve Plastik Sanayi A.Ş. ilk olarak plastik imalat sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Gerçekleşen hedefler doğrultusunda otel kozmetik sektöründe imalat ve tasarım konusunda lider olarak anılan bir şirket olarak devam etmektedir. Otel sektörü için sabun ve şampuan üretimiyle başlayan HATEN Kozmetik ve Plastik Sanayi A.Ş. bugün itibariyle yine şampuan duş jeli ve sabun gibi kozmetik ürünler başta olmak üzere, kalite hedeflerine bağlı kalabilmek adına neredeyse tamamını kendi bünyesinde ürettiği yüzlerce farklı ürün çeşidi ile faaliyetine devam etmektedir. Üretimden gelen gücü ile kendi bünyesinde tasarladığı eşsiz koleksiyonları, 10.000 m2’lik entegre tesisleri, birinci sınıf üretim kalitesi, otel kozmetik sektörüne yerleştirdiği güven ve itibarıyla anılmakta; devamlı büyüyen ve gelişen üretim bantları ile Türkiye’de başta büyük grup oteller olmak üzere yurtdışı müşterilerine de hizmet vermekten onur duymaktadır. Tescilli markası olan ‘ROSSO BIANCO’ ile yurtdışında birçok ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine gerekli katkıyı yapmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları