Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Depo – Sevkiyat Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 24.03.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Led Aydınlatma alanında faaliyet gösteren fabrikamız için, İkitelli Lokasyonunda çalışabilecek, aşağıdaki niteliklere sahip "Depo – Sevkiyat  Elemanı" pozisyonunda görev yapacak çalışma arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • En az lise  mezunu
  • Depo stoklarını tutarak , takip edebilecek
  • Depo ve sevkiyat konularında tecrübeli
  • Askerliğini yapmış

Özet Bilgiler

3 N AYDINLATMA Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

METE VASIFLI ÇELİK ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
METE VASIFLI ÇELİK ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
22.02.2024
DADA EV ALETLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Bugün
BAŞVUR
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
TEKNİK ATILIM OFİS VE KIRTASİYE SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Calidad Teknoloji Tüketim Ürünleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
RE-MAK
İstanbul Avrupa Yakası
16.02.2024
BAŞVUR
SENKROMA BOYAR MADDE TIC. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
9.02.2024
BAŞVUR
REALİST MAKİNA İMALATI SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
8.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

3 N AYDINLATMA

2004 yılında kurulan 3N Aydınlatma, geçmişten günümüze kadar sürdürdüğü hizmet anlayışı ile aydınlatma sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer almakta ve bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.

3N Aydınlatma'nın ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir. Perakende, finans, otomotiv, lojistik gibi alanlarda gerçekleştirdiğimiz başarılı projelerin odağında müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya yönelik iş anlayışımız yer almaktadır.

Uluslararası firmalarla sürdürdüğümüz işbirlikleri ile yolumuza devam ederken Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede, dünya standartlarında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.Üstün teknoloji, yüksek kalite ve dinamik bir insan kaynağını sektörümüzün kullanımına sunmaktayız. Enerji kullanımını kaynakların verimli kullanılması ilkesi ile yönettiğimiz çalışmalarımızda, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini tasarruflu ürün ve ekipmanlarla karşılamaya önem vermekteyiz.

"YANLIŞ PROJE EN PAHALI PROJEDİR" diye düşünüyoruz ve sizin için kapsamlı fizibilite çalışması yaparak en uygun maliyeti sunuyoruz. 3N Aydınlatma, yine bu bilinç çerçevesinde özellikle çocuk gelişimi, eğitim, çevre, kültür-sanat ve spor alanlarına odaklanan çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçirmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları