Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dermatoloji Uzmanı

  • 21.02.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı

Toplum ve tıp ahlakına sadık kalarak, insan odaklı kültür ve kurumsal yaklaşım ile insanlığa sağlık hizmeti sunmayı amaç edinmiş Kliniğimize,

Dürüst, görevi kapsamındaki iş etiğine ve disiplinine önem gösteren,

Sakin, olumlu düşünme becerisi olan, güleryüzlü,

Bütünsel bakışa sahip olan ve çözüm odaklı davranan,

" Dermatoloji Uzmanı" pozisyonu için çalışma arkadaşı aramaktayız.


Aranan Nitelikler

Branşı ile ilgili yöntem, teknik ve teknolojilere , alanındaki terminoloji ve uygulanan yöntemlerle ilgili bilgi sahibi, branşının gerektirdiği yenilikleri takip eden Hasta güvenliği ve memnuniyetine önem veren

Bilgi ve beceri düzeyi yüksek,
Diyalog ve iletişim becerileri yüksek,
Uyumlu ve güler yüzlü çalışabilen.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ SİLİVRİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Dün
DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
16.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BALİ CLİNİC

Doç. Dr. Z. Ulaş Bali, 24.04.1982 Çanakkale Gelibolu’da doğdu.Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren Doç. Dr. Z. Ulaş Bali, Celal Bayar Üniversitesi’nde uzmanlığını aldı. 35.000’den fazla başarılı ameliyat gerçekleştiren Doç. Dr. Z. Ulaş Bali, kariyeri boyunca çeşitli sağlık kuruluşlarında görev almıştır.

Doç. Dr. Z. Ulaş Bali sırasıyla;Celal Bayar Üniversite HastanesiAğrı Devlet Hastanesi,Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesigibi devlet hastanelerinde birçok yerli hastaya hizmet sundu.Aynı zamanda Doç. Dr. Z. Ulaş Bali, İstanbul Medical Park Hastanesi’nde gerçekleştirdiği plastik cerrahi ameliyatlarını da en yüksek kalite standartlarında sundu.Doç. Dr. Z. Ulaş Bali, Modern Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi teknikleriyle insan vücudunu geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır.

Profesyonel tecrübesi, yüksek standartlarda bilgi ve becerilerini birleştirerek en iyi sonuç ve başarılı bir ameliyat için kendisine güvenen her hasta için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Doç. Dr. Z. Ulaş Bali’nin önceliği, hastalarının harika görünmelerine ve hissetmelerine yardımcı olmak, hedeflerine en güvenli şekilde ulaşmalarını sağlamaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları