Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dijital Pazarlama Stajyeri (Uzun Dönem)

  • 13.10.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

The long term Digital marketing internship is a unique opportunity that allows interns to learn the essential skills and real-world experience needed to excel in digital marketing. Internship with a DigiBros digital marketing agency means accepting a range of duties and responsibilities designed to enhance your knowledge of digital marketing. You can expect to work at least part-time minimum of 20 hours a week.

As a digital marketing intern, your responsibility and duties will be;
  • Helping to create and implement effective social media strategies designed to help clients find new ways to market their business.
  • Assisting with email marketing for campaigns and creating monthly reports for clients.
  • Working with other team members to develop digital marketing strategies, content, and other deliverables that help meet specific client goals and objectives.
  • Producing content for a variety of media platforms. Examining data analytics reports to achieve a better understanding of the effectiveness of content marketing strategies and how to improve them. 

Aranan Nitelikler

QUALIFICATIONS

  • Ability to take initiative, employ good judgment, and manage projects from beginning to end
  • Excellent English writing, editing, and proofreading skills
  • Exceptional ability to manage details
  • Ability to multitask in a fast-paced environment
  • Ability to meet deadlines and to anticipate the next steps or needs
  • Work effectively both independently and as part of a team
  • Be available for at least 20 hours a week
  • Understands and can utilize emerging platforms, digital media, and web/social media management and measurement tools (e.g. Facebook Business, Google Analytics)
  • Adobe Creative Suite experience is a plus
  • Email marketing applications knowledge is a plus (e.g. Mailchimp, GetResponse)

BENEFITS

  • Resume building experience in marketing and communications, relationship management, and other aspects of community relations, marketing, and the film industry
  • Great opportunity to learn about what happens behind the scenes of an international digital marketing agency
  • Class credit (if applicable)
  • Remote Working Opportunity
  • Social Security Insurance
  • Performance BONUSES & Commissions
  • These responsibilities provide you with an invaluable learning opportunity, the information you receive will be helpful in many ways. With constructive feedback from your supervisors, you can better determine your strengths and weaknesses to become a stronger competitor in your field.
  • You’ll gain valuable experience and full training on; trending Digital Marketing strategies, how to fulfill consumer's needs, and how to run an effective content marketing business.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Design tasarım
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
5.02.2024
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Konya - Selçuklu
5.02.2024
BAŞVUR
DIDENNIS
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
21.01.2024
BAŞVUR
Ermus Turizm AŞ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
16.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DigiBros Bilişim & Reklam

DigiBros Agency is a solution-focused, motivated and efficient digital advertising, marketing & consultancy agency. We pride ourselves that our team formed by young, passionate, enthusiastic & experienced; data-driven analysts, award-winning developers, expert marketers, social media guru’s, knowledgeable consultants with a progressive and supportive team culture.

DigiBros Reklam Ajansı çözüm odaklı ve verimli dijital pazarlama; reklam fikirleri üretir. İlerici ve destekleyici kültüre sahip veri odaklı analistler, ödüllü yazılım mühendisleri, uzman pazarlamacılar, sosyal medya guruları ve deneyimli danışmanlardan oluşan genç ve tutkulu takımımızla gurur duyuyoruz.
Hızlı, efektif ve verimli çözümler üretip bütün uygulamalarımızı, referans işlerimiz olduğu bilinciyle, büyük bir titizlik ve özveriyle yapıyoruz.

İşe Alım Sürecimiz Sürekli Olarak Devam Ediyor! 


Açık pozisyonlar:

1) Sosyal Medya Yöneticisi: Dijital Pazarlama Bilgisi, çok iyi derece İngilizce, dilbisine müthiş hakimiyet, artistik bir göz, tasarıma yatkınlık

2) Dijital Pazarlama Uzmanı: İleri derece dijital pazarlama bilgisi, Google Ads, Display Ads, Facebook Ads, Müşteri Reklam Hesabı Yönetimi, İleri Seviye İngilizce, (tercihen temel web sitesi yapabilme kabiliyeti)

3) Metin Yazarı: Çok iyi derece İngilizce, dilbilgisine müthiş hakimiyet, marka hikayesi yaratabilme, müthiş hikaye anlatıcılık, yaratıcılık

4) Videographer: Kamera ve çekim tekniklerine hakim, dijital video içerik üretimi konusunda tecrübeli, bol bol video içerik üretmeye ve editlemeye hevesli yaratıcı takım arkadaşı

5) Satış & Müşteri Temsilcisi: İnsan ilişkilerinde çok iyi, iletişim kabiliyeti yüksek, dilbilgisine müthiş hakim, temel dijital pazarlama bilgisine sahip, hırslı ve iş bitiren bir kaplan.


İlgileniyorsanız, DigiBros Dijital Reklam Ajansında çalışmak, kariyeriniz için müthiş eğitici bir adım atmak, yeni tecrübeler edinmek istiyorsanız kariyer@digibrosagency.com adresine CV ve niyet mektubunuzu bırakın size aramızda görmek için çok heyecanlıyız.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları