Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

  • 17.09.2025
  • 0 - 20

İş Tanımı

Aşiyan Eğitim Kurumları Mustafa Kemal Anaokulu'nda görev almak üzere Değerler Eğitimi bilgisine sahip haftada 3 gün çalışabilecek Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • En az 5 yıllık mesleki tecrübesi olan,
  • Alan bilgisine çok iyi derecede hakim,
  • İyi derecede bilgisayar ve akıllı tahta kullanabilen,
  • Motivasyonu yüksek ve çok yönlü iletişim becerilerine sahip,
  • Gelişime ve öğrenmeye açık,
  • Takım çalışmasına yatkın, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BAŞKENT BİLGİ OKULLARI
BAŞKENT BİLGİ OKULLARI
Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
Yarı Zamanlı / Part-Time İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

Telefon numaranı doğrula

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu girin.
Doğrulama kodu eşleşmedi, tekrar deneyin.
SMS gönderme sınırına ulaştınız. 2 dakika sonra tekrar deneyiniz.
Doğrulama kodu sınırına ulaştınız. Süre bitince tekrar deneyiniz.
Kodu girmen için kalan süre :
Süre doldu, yeni kod alıp tekrar deneyin.

Başvuru Formu

Yenibiriş üyeliğin varsa Giriş Yap & Başvurunu Tamamla

Aşiyan Koleji

Aşiyan Eğitim Kurumları, bir İçbahçe Eğitim Öğretim A.Ş kuruluşudur.

2010 yılında Ankara Mustafa Kemal mahallesinde kurulan okulumuz kurulduğu ilk yıl Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olarak faaliyete geçmiş; devam eden süreçte yine Mustafa Kemal mahallesinde müstakil bir Anaokulu daha kurmuş ve bir yenisini de Yaşamkent’te faaliyete geçirmiştir. Takip eden yıllarda Lise de bu yapının içine dahil olmuş ve bir Aşiyan öğrencisi için 3 yaş grubundan lise son sınıf seviyesine kadar hizmet sunar hale gelmiştir.

Kurulduğu günden bu yana çocukların kendilerini huzurlu ve mutlu hissetmelerini öncelik olarak kabul etmiş olan okulumuz 21.yy standartlarına uygun bir eğitim politikası belirlemiş butik okul yapısıyla her velisi ve öğrencisiyle özel olarak ilgilenmiş ve bu ilginin karşılığını Türkiye’nin güzide lise ve üniversitelerine gönderdiği öğrencilerle almıştır.

Yönetim kurulu başkanımız ve kurucumuz Hüseyin ULUSAL’ın öğretmenlere hitaben söylediği gibi “Her öğrenci birer cevherdir. Bu cevherden yapabileceklerinizi hayal edin planlayın ve hayata geçirin. Her öğrenci bu ülke için yapabileceği nice güzel şeylere gebe. Onlara bu okulda geçirdikleri zamana dönüp baktıklarında gurur duyacakları bir tablo yaşatmalıyız” düsturundan hareketle yola çıkan okulumuz velilerinin ve öğrencilerinin memnuniyetine üst düzeyde önem vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları