Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

DENTİNCE Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz 2008 yılından itibaren İstanbul Kadıköy ve bölgesinde hizmet vermektedir.
Hastalarımızın teşhis ve tedavileri, en güvenilir ve en doğru tekniklerle hızlı ve sağlıklı bir şekilde yapılmaktadır. Hasta haklarına özen göstererek %100 memnuniyet odaklı hizmet sunuyoruz. DENTİNCE olara gelişen teknolojiyi takip eden ve sürekli kendini yenileyip, geliştiren bir anlayışa sahibiz.
Yeni açılacak son sistem cihazlarla dolu modern tasarımlı kliniğimizle birlikte büyümeyi ve hastalarımıza daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz.
Bizimle birlikte bu yolda bizim duyduğumuz heves ve heyecanı duyabilecek, çalışmayı seven ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var.

Aranan Nitelikler

En az 4 yıl tecrübeli
İşini seven
Hasta ilişkileri iyi
İletişimi kuvvetli
Hızlı ve pratik çözümler sunabilecek
İyi işler ortaya çıkarabilecek
Diş hekimliğine yeteneği olan
Gelişime açık
Anadolu yakasında ikamet eden
Yeni gülüşlere birlikte imza atabileceğimiz
Full time Diş Hekimi arıyoruz.

Bu özelliklere uyuyorsanız sizleri büyüyen ailemize katılmaya davet ediyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

dentgroup diş klinikleri
İstanbul Anadolu Yakası, Mersin(İçel), Sakarya, Adana - Çukurova, Gaziantep - Şehit Kamil
Dün
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Mersin(İçel), Antalya
Dün
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Dentince Diş Polikliniği

-DENTİNCE Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak 2008 yılında Kadıköy KUYUBAŞI kliniği ile hizmete başlamış olup, 2021 yılı itibari ile ZİVERBEY şubesini de faaliyete geçirerek diş hekimliğindeki hizmetlerimizi bir üst seviyeye taşımış bulunmaktayız. Diş Hekimi DENİZ İNCE ve Diş Hekimi MURAT İNCE öncülüğünde kurduğumuz DENTİNCE’de diş hekimliği alanında en ileri teknolojiyi kullanarak uluslararası standartlarda hizmet vermeye çalışmaktayız.

-Hastalara doğru ve güncel hizmet verebilmek için billimi takip ederek ,yurt içi ve yurt dışında sayısız kongre, seminer,kurs,sempozyum gibi eğitimlere katıldık ve katılmaktayız. Amacımız hastalarımıza her türlü ağız ve diş sağlığı hizmetini sunabilmek ve her hastamızın kliniklerimizden sağlıklı ve gülerek çıkmasını sağlamaktır.Hastalarımıza sağlıklı bir gülüş kazandırmak en büyük tutkumuz ,onların güvenini kazanmak ise en büyük motivasyonumuzdur.

-Tutkumuzu gerçekleştirirken ‘’Mesleğe yapılan yatırım en büyük değerlerden biridir.’’mottosuyla 2008 yılından bu yana her yıl kliniğimize yeni ekipmanlar ,teknolojik cihazlar katarak ilerledik .2020 sonunda ise en büyük rüyalarımızdan biri olan büyük ve tam donanımlı ,üst düzey teknolojik imkanlara sahip yeni şubemizle en üst kalitede tedavi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları