Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dış Ticaret Operasyon Uzmanı

Düzce
  • 27.04.2021
  • 0 - 20
Yurtdışı bağlantılı ilan

İş Tanımı

Firmamız ürünlerinin uluslarası piyasada tanıtım, pazarlama ve satış, gümrük ve lojistik dahil olmak üzere tüm süreçlerini koordine edebilecek ve yürütebilecek.

Aranan Nitelikler

  • Çok iyi derecede İngilizce yazabilen ve konuşabilen ,(+2.dil tercih sebebidir)
  • Dış ticaret işlemlerinde en az 5 yıl tecrübeli ( ithalat ve ihracat),
  • En az 4 yıllık fakülte mezunu ,
  • Düzce'de ikamet eden / edebilecek ,
  • Prezantabl ve girişken ,
  • Yurtdışı seyahat engeli bulunmayan,
  • Kurumsal tecrübe ve bakış açısına sahip,
  • Takipçi ,detaycı,iş disiplinine sahip,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Bilen Egzost

 “BİLEN” 1954 yılında İstanbul Üsküdar’da egzost servisi ihtiyacına yönelik mütevazı bir atölye şeklinde kurulmuştur.
Daha sonraki yıllarda Türkiye’de Otomotiv Ana Sanayinin başlaması ile birlikte ilklerden olan Tuzla Askeri Jeep Fabrikası’na 1965 yılında, Chrysler Kamyon Fabrikası ve Skoda Kamyonet Fabrikası’na 1967 yılında, Tofaş Türk Otomobil Fabrikası’na 1970 yılında tedarikçi olmuştur. Artan talep nedeni ile İstanbul-Kozyatağı’nda daha büyük bir tesise taşınmıştır.

Sermaye yapısını güçlendirmek ve gelişmeye açık olması amacı ile 1979 yılında anonim şirket haline dönüşmüştür. Hızla büyüyen Türk Otomotiv sektörüne paralellik göstererek 1988 yılında İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki daha büyük alana sahip fabrikasında üretim yapmaya başlamıştır.

Gelişen otomotiv sektörüne paralel 1990’lı ve 2000’li yıllarda da büyümesine devam etmiş ve bu dönemde otomotivin önemli firmalarından bir çoğuna tedarikçi konumuna gelmiştir. Yine bu dönemde yurtdışına açılarak bu pazarda da kendine yer bulmuştur.

Müşteri talepleri ve ihtiyacı da gözetilerek kendi sektöründe ilk olmak üzere 2006 yılında Ar-Ge departmanını kurmuştur. Kendi egzostunu dizayn eden, gerekli testlerini yapan ve ana sanayiye bu konuda destek veren bir kuruluş haline gelmiştir.

Zaman içinde İstanbul fabrika alanının yetersizliği nedeni ile Düzce’de daha büyük arsa ve üretim alanına sahip yeni ve modern fabrikası yapılmış, 2011 yılından itibaren de yeni tesisine taşımıştır.

Bugün geldiğimiz noktada Türkiye, Avrupa ve Kuzey Amerika’da adı bilinen yüksek kalite, ihtiyaca yanıt verici ve doğru fiyatlandırılmış egzost parçaları ve sistemleri üreticisi konuma yükselmiştir.

Misyonumuz;
Yüksek motivasyonlu ve eğitimli ekip üyeleri ile yeni ürün tasarımları ve ürettiği parçalara değer katarak, müşteri beklentilerinin ötesine geçmek, sürekli modern teknolojileri asimilasyon yoluyla iş potansiyelini geliştirmek, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için çevreye zarar vermeyen teknolojilerle üretim yapmak, iş verimliliğini üst seviyede tutmak ve büyüme ile varlık değerlerini artırmaktır.

Vizyonumuz;
Kendi sektörünün gerek kalite, gerek bölge ve ülke ekonomisine katkısı, gerekse çevreye uyum ve saygılı, ülkenin önde gelen firmaları arasında yer almak. Gelişmiş batı ülkeleri koşullarını yakalamak, teknik yeterlilik, kaliteli üretim, rekabetçi fiyat ve teknik destek açısından otomotiv yan sanayi sektöründe isminden söz edilir firma olmaktır. Bu hedefler doğrultusunda Düzce yatırımımızı önce mevcut halinden daha iyi seviyeye getirmek, devamında pazar artışı ile beraber yatırım alanımızı genişleterek her yönden daha güçlü bir firma olmak.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları