Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİC VE SANAYİ LTD.ŞTİ E-Ticaret Operasyon Müdürü İş İlanı

İş Tanımı

Şirketin backoffice’inde sipariş ve yayına dair her türlü prosesin hatasız işlemesinden sorumludur.

Şirketin satış içeriğinin yönetiminden sorumludur. Bu içerik, ahtapot’tan gelen veritabanı (ürün) datası ile, direkt müşteriden siteye ve markaya ulaşan yorumlar, eleştirilerden oluşur. Aynı zamanda günlük verilen siparişler de satış içeriğinin bir parçası olarak sorumluluğu altındadır.
Anasayfadaki bannerların düzeni, takvimlenmesi ve değişmesinden sorumludur. İlgili kampanyaların zamanında yayına alınmasını sağlar.
Müşteriden gelen acil talepleri, temin ve sipariş önceliğini belirleyerek yönetir. Acil siparişlerin önce çıkması için operasyonel kolaylık sağlar.
Siparişlerin zamanında tamamlanmasından mesuldur. Günlük temin edilmesi gereken kitapların listelerini oluşturur, temin ekiplerine yönlendirir.
Satış sonrası desteklerin doğru yürüdüğünden emin olur. Satış sonrası oluşan problemlerin çözümü için Müşteri İlişkileri Sorumlusu ile birlikte çalışır.
Kampanyalar sorumlusunun belirlediği kampanya kurgularının yapılmasını, magento backoffice’de bu ayarların uygulanmasını sağlar. Kampanyalar ve her türlü indirim kurgusunun okura doğru yansıdığından ve senaryonun doğru işlediğinden, emin olmak için testler yapar, onaylar. Kampanya sayfasını oluşturur, sıralamasını yapar.
Bekleyen siparişlerin günlük kontrolünü yapar. Gerekirse musteri ile bekleyen siparisi ile ilgili iletisime gecer ve musteriye bilgi verir.
Siparişlerin logo üzerinden fatura sürecini takip eder, faturaların zamaninda ve dogru kesilmesini sağlar İade siparişlerin rafa dönmesi, stok girişleri ve para iadesi için gerekli işleri yürütür.
Kargo firmaları ile ilişkileri yürütür. Odeme panelleri ile iliskileri yurutur.
Paket malzemelerinin stok kontrolünü yapar, azaldığı ve bitmeye yakın, ilgili birimlere yeniden ürettirmek için sipariş verir. Siparişlere eklenecek promosyon malzemesi, hediye kitap, hediye çeki gibi işlerin takibini yapar. Azalan promosyon malzemesi olduğunda, yönetimi uyarır. Magento ve Logo tarafındaki tüm ekranlara hakimdir.
Magento backoffice’deki temin ekranı ve sipariş ekranlarındaki eksikleri belirler, iyileştirme talepleri için teknik ekibe talep ve brief hazırlar.
Aylık raporlar İade / iptal ürün adedi İade / iptal sipariş oranları Aylık sipariş hedefleri Aylık kargo gideri , paket gideri, diğer temin gideri gibi operasyona direkt bağlı kalemlerin raporlanması ve takibi

Aranan Nitelikler

İletişim, İktisat, İşletme, Bilgisayar Mühendisliği, Pazarlama ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmak gerekmektedir. 

Önde gelen e-ticaret firmalarından birinde en az 7 yıl deneyimi olan ve öncesinde geniş bir ekip yönetme tecrübesine sahip.

MS Office uygulamalarına ve e ticaret yazılımlarına hakim (tercihen Magento sistemini bilen).

iyi derecede İngilizce sahibi.

Etkin liderlik vasıflarına ve organizasyon becerisine sahip, takım çalışmasına yatkın.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTINOĞULLARI GIDA
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİC VE SANAYİ LTD.ŞTİ

ALFA YAYINLARI
Borges’in “Okuduklarımızı değil, okuduklarımızdan kalanları hatırlarız,” sözünden yola çıkarak başlangıçta özellikle üniversite ve yüksekokullar için her türden referans kitaplarına yönelik sürdürdüğümüz çalışmaların kapsamını zaman içerisinde genişleterek yayıncılık sektöründeki öncü isimlerden birisi haline geldik. Eğitim, Tarih, Felsefe ve Bilim başta olmak üzere, çağdaş bir vizyon anlayışıyla, 40’den fazla konu alanında yayım faaliyetimizi sürdürerek bugüne kadar yayımladığımız 8000’den fazla kitap ve yüzlerce yazarımızla yayıncılık sektöründe gücümüzü pekiştiriyor ve yayın hayatımıza devam ediyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları