Eğitim Danışmanı

  • 29.04.2024
  • 20 - 50
AFETZEDE

İş Tanımı

İş İlanı: Eğitim Danışmanı

Şirket Adı: ÇÖZÜM KURS

ÇÖZÜM KURS olarak Keçiören Yükseltepe'de bulunan şubemize, eğitim sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen, dinamik ve enerjik bir Eğitim Danışmanı arıyoruz.

Görevler:

- Telefon araması ile velilere ulaşarak randevu oluşturabilecek
-Oluşturduğu randevu sonrası öğrenci ve velileri kurumumuzda en iyi şekilde ağırlayarak eğitim programlarımız hakkında bilgilendirecek,
-Görüşmelerini kayda dönüştürebilecek
-Dış görünümüne önem veren,
-Maaş (Asgari Ücret)+Prim usulü çalışacak  adayların başvurularını beklemekteyiz.(SGK zorunludur,Sgk istemeyecek adayların başvuru yapmaması rica olunur.)

Aranan Nitelikler



- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
- Eğitim danışmanlığı konusunda en az 2 yıl deneyimli
- İletişim becerileri güçlü, insan ilişkilerinde başarılı
- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek
- Takım çalışmasına yatkın
- Analitik düşünme yeteneğine sahip
- MS Office programlarını etkin kullanabilen

ÇÖZÜM KURS olarak, eğitim danışmanımızın öğrencilerimizin eğitim hedeflerine ulaşmalarında önemli bir rol oynayacağını biliyoruz. Bu nedenle, bu pozisyona uygun niteliklere sahip adayları bekliyoruz.

Not: Pozisyon tam zamanlıdır ve hafta sonları çalışma gerektirebilir.

ÇÖZÜM KURS, fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir ve tüm adayların başvurularını değerlendirecektir.

İncelediğiniz ilan Afetzede İstihdam Projesi kapsamında yayınlanan bir ilandır. Projenin doğru kişilere destek sağlayabilmesi için başvuru sürecinde “Afetzede Belgesi” ibrazı zorunludur. Afetzede ibrazı olmayan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BİLGE ARI BİLİŞİM EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

ÇÖZÜM KURS

Küreselleşen dünyada eğitim, toplumları şekillendiren, gelişmelerini ve kalkınmalarını sağlayan en önemli değişim araçlarından biridir.Çözüm kursları; yenilikçi eğitim felsefesi, her bir öğrencinin biricik olduğu anlayışı, kişiye özgü eğitim metotlarıyla, öğrencilerin kendi geleceklerine hazırlanmalarına destek olmaktadır.Öğrencilerin ulaşmak istedikleri akademik başarının en önemli anahtarları etkili takip ve geri bildirim sistemidir. Her bir öğrenci akademik yıl boyunca planlamalar, programlar, ölçme-değerlendirme işlemleri, kapsamlı rehberlik hizmetleri ile takip edilmekte; gerçekleştirilen analizler doğrultusunda eksikleri tamamlanmaktadır. Tüm bu çalışmalar; alanında uzman, dinamik ve deneyimli yönetici ve öğretmen kadrosuyla gerçekleştirilmektedir.Eğitimde niteliğin arttırılmasını önemseyen çözüm kurs merkezlerinde öğrenciler; sorumluluk sahibi, kendine, topluma ve yaşadığı çevreye saygılı, düşünen, üreten, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen bireyler olarak yetişmektedir. Öğrencilerimizin sahip olduğu yetkinlikleri ve bilgi düzeylerini gözeterek doğru ve etkili eğitim sistemlerimizle başarı yolculuklarında her zaman yanlarındayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları