Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Ekonomi-iktisat bölümünü pekiyi dereceyle bitiren,istatistik, makro, mikro ve diğer iktisat ders konularına hakim ve aynı zamanda iktisat derslerinde gerekli MATEMATİK BİLGİSİ YÜKSEK kendine güvenen, şuanda  ekonomi bölümü öğrencisiine ders verebilecek uygunlukta, ekonomi öğrencisinin  ders çalışmalarını birkte planlayabilecek,hazırlayabilecek,yapabilecek, takip edebilecek ve denetleyebilecek,TAM veya YARI ZAMANLI(haftada 45 saat veya),  uzaktan veya dönemsel olarakveya sürekli  yüzyüze eğitim verebilecek, enerjik, kendine güvenen , başarısını. kanıtlamak  isteyen veya kanıtlamış , girişken, zaman ayarlaması yapacak, düzenli ve istikrarlı, İKTİSAT DERSLERİNDE GEREKLİ MATEMATİK  bilgisi yüksek derecede olan ,tercihen  Almanca bilen eğitimci ile çalışmak istiyoruz.

Aranan Nitelikler

Ekonomi-iktisat bölümünü pekiyi dereceyle bitiren,istatistik, makro, mikro ve diğer iktisat ders konularına hakim ve aynı zamanda iktisat derslerinde gerekli MATEMATİK BİLGİSİ YÜKSEK kendine güvenen, şuanda  ekonomi bölümü öğrencisiine ders verebilecek uygunlukta, ekonomi öğrencisinin  ders çalışmalarını birkte planlayabilecek,hazırlayabilecek,yapabilecek, takip edebilecek ve denetleyebilecek,TAM veya YARI ZAMANLI(haftada 45 saat veya),  uzaktan veya dönemsel  veya sürekli olarak yüzyüze eğitim verebilecek, enerjik, kendine güvenen , başarısını. kanıtlamak  isteyen veya kanıtlamış , girişken, zaman ayarlaması yapacak, düzenli ve istikrarlı, İKTİSAT DERSLERİNDE GEREKLİ MATEMATİK  bilgisi yüksek derecede olan ,tercihen  Almanca bilen eğitimci ile çalışmak istiyoruz.

Özet Bilgiler

  • Eğitim Destek Uzmanı
  • Tekstil
  • Eğitim
  • Tam zamanlı
  • Uzman
  • İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt Akçaburgaz, 9 Yapı Sanayi Sitesi, 3028. Sk., Esenyurt/İstanbul
    • Toplu Taşımaya Erişim
    • Personel Servisi
    • Teraslı Ofis
    • İbadethane
    • Kapalı Otopark
    • Açık Otopark
  • 9.04.2021
  • 9.04.2021
  • 8.06.2021

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Metse Tekstil


Metse Tekstil 1989 yılından beri yerli ve yabancı değişik kalitede ürün satın alan firmalara çalışmaktadır. Müşterilerine collection production ve bulk production bazında hizmet verir. Müşterilerimiz ürettirmek istedikleri ürünlerin çizim, kumaş cinsi, kumaş rengi ve diğer gerekli detaylarını belirledikten sonra üretim model hanemizde üretim için hazır hale getirilir. Üretimin her aşaması kesim, baskı, nakış, taş dizimi vb. her aşama Metse Tekstil'in kalite kontrol çizgisinde her bir ürüne yansıtılır.

Koleksiyon ve ürünlerde kullanılacak kumaşlar %100 coton, %100 modal, %100 viskon, %100 polyester veya karışımlı standart ve fantezi iplikler kullanılarak Metse kalite kontrol standartları çizgisinde üretilir. Ürünün özelliklerine göre kumaşlara metraj baskı, devore, flok baskı, süblime baskı, dijital baskı, brode, lase uygulamaları yapılarak ürüne uygulanır.

Metse Tekstil, Türkiye pazarında Beymen Club, Beymen Kadın, Beymen Erkek, Beymen Kids, yurtdışında Max and Co, Maxmara Sport, Folies, Blumarin Kadın, Miss Blumarin, Blumarin Baby, Parrot , Nylon, Laura Biagiotti, GF Ferre, Ferrari, Scervino, Billionaire, Moschino markalarına üretim yapmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları