Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ekip Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 19.09.2014
  • 20 - 50

İş Tanımı

 

Moğol Barbekü Tuck-in bir “ZAS Gıda” Kuruluşudur.
Firmamız 22 yıldır yemek sektöründe hizmet vermekte olup Moğol Barbekü Tuck-in ile unvandeğişikliğine gitmiş ve ZAS Gıda ünvanı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Gerek Osmanlılardan günümüze uzanan Türk Mutfağımızın lezzetlerini gerekse modernleşen toplumumuzun yeme alışkanlıklarına uygun Dünya mutfağını siz mihmanları ile özenle,  titizlikle, kaliteli bir şekilde buluşturmuştur ve buluşturmaya devam etmektedir.

ZAS Gıda bir aile şirketi olmak ile beraber çalışanları, mutfakları ve siz müşterilerimize sağladığı aile ortamı sayesinde kendinizi evinizin mutfağında pişen bir yemeği, salonunuzun en rahat köşesinde yeme hissini ve hazzını yaşamaktadır. Moğol Barbekü Tuck-in ise halkımızın ateşe olan tutkusu ile sağlıklı yaşamın temeli olan sebzeleri kendi zevkinize, damak tadınıza ve o gün ki yemek istediğiniz et türüne göre lezzeti kendiniz hazırladıktan sonra sizin için pişirmeyi misyon edinmiştir.

Amacımız: Moğolların avladığı hayvanları av partisi adı altında kalkanlarını yanan ateşe oturtarak kılıçları ile pişirdikleri geleneksel mutfaklarını siz mihmanlarımıza en keyifli şekilde yaşam
aktır.

Aranan Nitelikler

Konseptimize ilgi duyan, kendini gıda sektöründe geliştirmek ve yetiştirmek isteyen pişirici ve satış yapabilecek takım arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
Türkiye
Son 1 Hafta
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Diyarbakır
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
Ankara - Altındağ
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ASAF OKULLARI
Kocaeli - Derince
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MUDO SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Zas Gıda Tur. İnş. Tic. Ltd. Şti.

Firmamız 1994 yılında yemek sektöründe hizmet vermeye
başlamış olup, 2014 yılında ünvan değişikliğine giderek
ZAS Gıda Turz. Inş. San. Tic. Ltd. Şti. Ismini almıştır.

Gerek Osmanlılardan günümüze uzanan Türk Mutfağımızın lezzetlerini gerekse modernleşen toplumumuzun yeme alışkanlıklarına uygun Dünya mutfağını siz mihmanları ile özenle, titizlikle, kaliteli bir şekilde buluşturmuştur ve
buluşturmaya devam etmektedir.
Ayze Gıda bir aile şirketi olmak ile beraber çalışanları, mutfakları ve siz müşterilerimize sağladığı aile ortamı sayesinde kendinizi evinizin mutfağında pişen bir yemeği, salonunuzun en rahat köşesinde yeme hissini ve hazzını
yaşatmaktadır. Moğol Barbekü Tuck-in ise halkımızın ateşe olan tutkusu ile sağlıklı yaşamın temeli olan sebzeleri kendi zevkinize, damak tadınıza ve o gün ki yemek istediğiniz et türüne göre lezzeti kendiniz hazırladıktan sonra sizin için pişirmeyi misyon edinmiştir.
Amacımız; Moğolların avladığı hayvanları av partisi adı altında kalkanlarını yanan ateşe oturtarak kılıçları ile pişirdikleri geleneksel mutfaklarını siz mihmanlarımıza en keyifli şekilde yaşatmaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları