Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ENDÜSTRİYEL CİHAZLAR SATIŞ VE TEKNİK SERVİS ELEMANI

İstanbul Anadolu Yakası
  • 1.11.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

Sektöründe öncü olan Şirketimizin İstanbul’daki Genel Merkezinde; Endüstriyel ölçüm-kontrol ve analitik cihazlarının satışında çalışacak, üniversitelerin, fizik, kimya, elektronik, endüstriyel otomasyon, elektromekanik veya mekatronik bölümlerinden mezun, tercihen askerlik görevini tamamlamış, İngilizce bilen, tercihan İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden, sürücü ehliyeti olup araç kullanabilen, şehirler arası seyahat engeli bulunmayan ve mesaisinin önemli bir bölümünü aktif olarak sahada geçirecek çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin, fizik, kimya, elektronik, endüstriyel otomasyon, elektromekanik veya mekatronik bölümlerinden mezun,
Tercihan askerlik görevini tamamlamış,
İngilizce bilen,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
Kuvvetli iletişim, sunum, raporlama ve organizasyon yeteneklerine sahip,
Tercihan İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden,
Sürücü ehliyeti olup araç kullanabilen,
Şehirler arası seyahat engeli bulunmayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BUĞRA PERAKENDECİLİK VE MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İngiliz Kültür Dil Kursları
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

SESA ELEKTRONİK SAN. ve TİC. A.Ş.

1973 yılında ODTÜ’lü mühendisler tarafından kurulan SESA, ismini Turkçe ve İngilizce, SErvis ve SAtış kelimelerinden türetmiştir.

 

Kuruluşundan itibaren insan kaynaklarına ve yeniliklere yatırım yapmayı kendisine ilke edinmiş, servis ve satış konularında mükemmeli hedeflemiş olan şirketimizin merkezi İstanbul ’dadır. Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Gaziantep ofislerinde toplam 200 personeli ve yurt genelinde yaklaşık 50 bayisi bulunmaktadır.

 

“Medikal Cihaz”, “Medikal Sarf”, “Analitik Cihaz”, “Endüstriyel Cihaz ve Sistemler “ Proses olmak üzere 4 farklı alanda 50 yıldır başarılı hizmetler vermekte olan şirketimiz, yıllık 25-30 Milyon Dolar ithalat hacmi ve 50 Milyon Dolar’lık cirosu ile sektör liderliğini korumaktadır.

 

Medikal Cihaz Bölümü, Kardiyoloji, Yoğun Bakım, Ameliyathane, Sterilizasyon Sistemleri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Yanık Tedavi, Hidroterapi ve diğer medikal cihazlar konusunda uzmanlaşmıştır.

 

Medikal Sarf Bölümü, konusunda Turkiye’nin en önde gelen firmasıdır. Kardiyoloji, Radyoloji, Nöro-Radyoloji, Yoğun Bakım, Kardiyo-Vaskular Cerrahi, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Diyaliz, Radyolojik Onkoloji ve Ağrı alanlarında yüksek teknoloji ürünü tek kullanımlık sarf malzemeleri pazarlamaktadır.

 

Analitik Bölümü, Üniversitelere, Endüstriyel Araştırma ve Kalite Kontrol Laboratuvarlarına, TÜBiTAK, TAEK, Yüksek Teknoloji Enstitüleri gibi ileri düzeyde eğitim ve araştırma kurumlarına, AR-GE laboratuarlarına hizmet vermektedir. Satış sonrası devreye alma,kulanıcı eğitimi verme gibi hizmetler de yine bu bölüm elemanlarınca yürütülmektedir.

 

Proses Bölümü, Petrol, Petrokimya, Kimya ve Gıda sektörlerinde üretim ortamına sahip tüm endüstriyel kuruluşları kapsamaktadır. Üretim ortamlarında hatlardan geçen gaz ve sıvılarda, hat üzerinde gerçek zamanlı ölçümleme ile örnek almaya gerek kalmadan ve gerektiğinde sisteme kontrol bilgisi sağlayacak çözümler sunar. On-Line seviye ölçümü ve Envanter sistemleri dolayısı ile de tüm LPG ve Akaryakıt depolama sektörü başlıca ilgi alanlarımızdandır.

 

Sesa Elektronik, 50 yıllık deneyimi ile başta Türkiye’de olmak üzere Orta Doğu ve Orta Asya -Türk Cumhuriyetleri ‘nde komple hastane ve çeşitli endüstriyel projeler yürütmektedir.

 

Tuzla Serbest Bölgesindeki 11.000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren fabrikamızda Simeks: www.simeksmedical.com, 23 farklı ve tümü CE belgeli invasiv kardiyoloji sarf malzemesi başarı ile üretilmektedir.

 

Daha detaylı bilgi için web sitemizi www.sesa.com.tr ziyaret edebilirsiniz.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları