Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Engelli-Veri Giriş Uzmanı

  • 12.02.2024
  • 20 - 50

İş Tanımı

Medya takip sektöründe faaliyet gösteren firmamız için "Veri Girişi" alanında çalışabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz.

Yayınların taranması, kaydı, veri girişi yapılması, gerektiğinde yetkililer ile iletişime geçilmesi konusunda çalışma yürütülecektir. Bilgisayar kullanımına yatkın olunması gereklidir.

Aranan Nitelikler

Nitelikler :
  • Medya verisini okuma, anlama ve yorumlama işini makul hız ile yerine getirebilecek,
  • Bilgisayar kullanımı olan, iletişim becerisi yüksek
  • 15.00-23.00 vardiyasında Yeşilköy semtinde bulunan Dünya Ticaret Merkezindeki  ofisimizde  çalışabilecek, engelli raporuna sahip çalışma arkadaşı arıyoruz.

Not: Min %40 engeli olan adaylar başvurabilir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
15.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

MTM MEDYA TAKİP YAY. VE İLET. MERKEZİ A.Ş.

Medya takibi, ölçümlemesi ve analizi alanında hizmet vermek üzere 1999 yılında kurulan Medya Takip Merkezi MTM, merkezi İstanbul Dünya Ticaret Merkezi olmak üzere, şubeleri, temsilcilikleri ve çalışma partnerleri aracılığı ile Türkiye’nin her yerine ulaşabilen bir servis ve iletişim ağı kurmuş durumda.

Aynı zamanda Azerbaycan ve Almanya’da da şubeleri bulunan MTM uluslararası alanda da medya takip hizmeti sunuyor.En geniş anlamda geleneksel medya TV, Gazete, Dergi, Radyo takibi, dijital ve sosyal medya takibi yapan MTM, geliştirdiği Medya Bilgi Rehberi, Etkinlik Takvimi, Online TV Arşivi ve Youtube Video Takibi servisiyle de kendine özgü bir kuruluştur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları