Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ERP Sorumlusu - Gelecekteki işini arayanları A R I YO R U Z

  • 15.10.2022
  • 200 - 500

İş Tanımı

KANADA ve DUBAI deki şirketlerimiz için yetiştirilmek üzere  yazılım ve teknoloji alanında kariyer yapmak isteyen  yeni mezunlar arıyoruz.

ERP pazarında özellikle perakende sektöründe önemli başarılara imza atmış ve uluslararası yazılımlarla rekabet eden Nebim V3 yazılımı iş ortağı Verimsoft  Kanada ve BAE/Dubaide ki şirketleri ile başarılarını uluslararası pazarlara taşıyor. Bu süreçte, Misyonumuzun bir parçası olarak Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş ama tecrübe eksikliği yüzünden işe başlayamayan , Özel bir gelişim programı ile gelecekte yurt dışı projelerinde ve şirketlerimizde görevlendirecek , kendini işine  adayıp bir konuda uzmanlaşarak kariyerini yapmak isteyenleri şirketimize davet ediyoruz.

İşletmelerin Varlıklarını sürdürebilmelerinin en önemli unsuru haline gelen ERP yazılımlarının en verimli şekilde kullanılması, geliştirilmesinde  ERP Sorumlularının çok önemli rolü bulunmaktadır. Hem bugünün hemde önümüzdeki yılların  en önemli işlerinden biri olacaktır.Bu hiçte kolay olmayan işte sektörel uygulamaların öğrenilmesi, Donanım ve Yazılım konusunda teknik bilgilere sahip olmak ve aynı zamanda V3 ERP yazılımlarının ve nasıl uygulacağının öğrenilmesi gerekmektedir.

Geliştirdiğimiz bir oryantasyon ve eğitim programı ile uzun sürecek bir kariyere adım atmanızı sağlayarak hem genç ve tecrübesiz iş gücünü ülkemize kazandırmak , hem Türkiye de  hemde özellikle MENA( MiddleEast,North Africa) bölgesinde gelişen iş hacmimize bağlı olarak kadrolarımızı geliştirimeyi hedefliyoruz.

Eğer uzun yıllar boyunca düzenli, güvenilir, talep edilebilir bir kariyere sahip olmak, gelişen kariyerinizle beraber yükselen gelir oluşturmak, yurt dışında çalışarak kendine yepyeni gelecek yaratmak isteyen.sürekli gelişen ve dinamik ortamda bulunarak hemde sürekli eğitim almak uzmanlaşmak istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin aşağı belirtilen fakülte veya bölümlerinden mezun 
  • İşletme Fakülte ve Bölümleri
  • İktisat Fakülte ve Bölümleri
  • Mühendislik Fakülteleri
  • Endüstri
  • Bilgisayar
  • Elektronik
  • Tekstil
  • Diğer Mühendislik Bölümleri
  • Eğitim Fakülteleri
  • Yabancı dil Fakülteleri (Özellikle) Arapça İngilizce
  • Muhasebe ve Finans
Kariyer hedefine ve kendini geliştirmeye odaklanmış
Gelişime açık 
Seyahat engeli bulunmayan (MENA -Middle East, North Africa- bölgesi hedef bölgemizdir.)
İyi derece İngilizce Bilen (okuma, yazma)(İngilizce  seviyeniz ileri düzeyde yazma ve konuşma  seviyesinde değilse Lütfen başvuruda bulunmayınız)
Arapça bilen (Tercihen) 
Daha önce iş tecrübesi olmayan, çalışmamış (Staj hariç) yada kısa süreli iş tecrübesi sahibi
İstanbul Avrupa Yakasında ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BAŞARI YAZILIM BİLGİSAYAR DAN.HİZM.SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Verimsoft Yazılım ve Danışmanlık A.Ş.

Verimsoft  sektörel uzmanlığı ile birlikte KOBİ'lerde iş verimliliğini yazılım uygulamaları ve danışmanlık hizmetleri ile artırmaktadır.
İş birliği içinde bulunduğu firmalara danışmanlıkhizmetleri vererek verimliliğni artırmak,bu firmaların gerek kendi pazarlarında, gerekse dünya boyutunda büyümelerini sağlamak ve başarılarına katkıda bulunmaktadır.  
Nebim Çözüm Ortağı Gold  olarak V3 ERP yazılımları satış,destek,proje,danışmanlık hizmetleri ve kendi geliştirdiği B2B,Sahada Satış,Shift Yönetimi, WMS gibi uygulamalarının satış ve projelerini gerçekleştirmektedir.
Türkiyede önemli bir müşteri potansiyeli olan şirketimiz son yıllalrda MENA(Middleeast-North Africa) bölgesinde de projeler yapmaktadır. Büyümesini bu bölgede sürdüreyi  hedeflemektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları