Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Fen Bilgisi Öğretmeni

  • 25.09.2021
  • 1000+

İş Tanımı

Eğitim sektöründe 10 yıldır hizmet veren kurumumuzun Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesinde veya Karşıyaka Çarşı Şubesinde görevlendirilmek üzere; 

* 5-12 yaş arası çocuklara uzaktan - yüz yüze Beyin Egzersizleri ve Zeka Oyunları (Program içeriği; Mental Aritmetik, Dikkat ve Zeka Oyunları, Anlayarak Hızlı Okuma eğitimlerinden oluşmaktadır.) eğitimi verecek,  
* Veli, öğrenci ve öğretmen koordinasyonunu sağlayarak eğitim planlamasının verimliliğini ve takibini yapacak.
 
Not 1: Beyin Egzersizleri ve Zeka Oyunları (Mental Aritmetik, Dikkat ve Zeka Oyunları, Anlayarak Hızlı Okuma) daha önce eğitim vermeyen ya da eğitimini almayan öğretmen arkadaşlarımıza ilk önce kurumumuzda eğitimi verilecek ve daha sora derslere girecektir. Bizimle çalışacak arkadaşlarımızın hangi branştan olduğu önemli değil öğretmen olmaları önemlidir.

Not 2: Okul döneminde izinler hafta içi verilmektedir. Yaz döneminde ise haftalık izinler cumartesi-pazar olacak şekilde 2 gün kullanılmaktadır. Okul kapandığı dönemlerde yıllık izinler tüm personeller kurumun belirlediği tarihlerde birlikte yapmaktadır. Sadece yenibiris.com üzerinden yapılacak başvurular değerlendirmeye alınacaktır. Telefonla yapılan başvurular veya elden cv ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Aranan Nitelikler

* Çocuklarla iletişimi kuvvetli, güler yüzlü ve enerjisi yüksek,
* Akıcı ve düzgün diksiyona sahip, 
* Uzun vadeli çalışmayı hedefleyen,
* Özgüveni gelişmiş, girişken, karar verme ve problem çözme yetkinliklerine sahip, 
* Cumartesi-Pazar günleride çalışabilecek, 
* Disiplinli ve tempolu çalışma ortamına ayak uydurabilecek, dikkatli, düzenli, titiz, detaylara önem veren, istikrarlı, uyumlu,
* İşini önemseyen, prezantabl, verilen yetki / sorumluluğu taşıma beceri ve kapasitesi olan öğretmen arkadaşlara ihtiyaç vardır.
* Bizimle çalışacak öğretmen arkadaşların vereceği eğitim kendi alanları ile ilgili değil kurumumuzda eğitimi verilecek eğitimlerdir.

Özet Bilgiler

  • Öğretmen
  • Eğitim
  • Eğitim
  • Tam zamanlı
  • Uzman
  • İzmir Konak Alsancak, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Konak/İzmir
    • Toplu Taşımaya Erişim
    • Dinlenme / Oyun Alanı

    İzmir Karşıyaka Alaybey, Bahariye Mahallesi Muhtarlığı, Hidayet Erzeybek Sokak, Karşıyaka/İzmir
    • Toplu Taşımaya Erişim
    • Dinlenme / Oyun Alanı
  • 25.09.2021
  • 25.09.2021
  • 24.11.2021

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Dün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İzmir - Karşıyaka
Bugün
BAŞVUR
İzmir - Karşıyaka
Bugün
BAŞVUR
GLOBAL KIBRIS EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İzmir - Çiğli
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İzmir - Çeşme
Bugün
BAŞVUR
MEDİCANA EĞİTİM KURUMLARI
İzmir, Muğla, Manisa
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

GİZLİ ZEKA EĞİTİM KURUMLARI

GİZLİ ZEKA NEDİR ?

4-12 yaş aralığındaki çocuklarda atıl durumda bulunan zekâyı geliştirerek var olan potansiyellerini üst düzeyde kullanımını sağlamak amacıyla oluşturulmuş olan dikkat, odaklanma ve zeka geliştirme programıdır.

Gizli Zeka Eğitim programı, tek bir eğitim üzerinden değil birbirini tamamlayan 5 ayrı eğitimin bütününden oluşmaktadır. Bu eğitimler sırasıyla Mental Aritmetik, Yaratıcı Drama, Satranç, Hafıza Teknikleri ve Anlayarak Hızlı Okuma eğitimlerinden oluşmaktadır.

Günümüzde her çocuğun çok kolay ulaşabildiği ve kendini kaybettiği sanal dünyanın dışına çıkıp , kendini ve yaşadığı dünyayı daha iyi tanıyan, yorumlayan, daha farklı bakabilen, iletişimi güçlü, empati yeteneği gelişmiş, analitik zekasını yerinde kullanabilen ve özgüveni güçlü bir neslin oluşmasına yardımcı olabilmek düşüncesini ilke edinmiş, bu ilke ve amaçlar doğrultusunda ilerlemek isteyen Gizli Zeka Eğitim Kurumlarıyla aynı düşünceyi paylaşan herkesi yanımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla… 

GİZLİ ZEKA EĞİTİM KURUMLARI

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları