Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Beden ve ruh sağlığının birlikte harmanlandığı özel programları ile misafirlerine kendilerini özel hissettiren Qualia; 200’e yakın çalışanı, profesyonel danışmanları, her misafire özel bir deneyim yaşatan programları ile adından sıkça söz ettirmektedir. 2009 yılından beri dünyanın sayılı otellerinde ve kuruluşlarında wellness ve spa hizmeti veren Qualia; sektördeki 20 yıllık deneyimin birikimini 10 yıldır kendi merkezlerinde misafirlerine sunmaktadır. Qualia; SPA hizmetlerinin yanı sıra fitness hizmetini de bünyesinde bulundurarak beden sağlığının bütünlüğünü düşünmüş, her iki alanın birbirini tamamlayıcı unsurlarını bir arada getirmiştir. İstanbul' da Avrupa yakasında 5 şubesi ile 5 yıldızlı otellerin bünyesinde faaliyetlerine devam eden Qualia Exclusive Wellness & SPA olarak aşağıdaki niteliklere uygun FITNES TRAİNER takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

* Ulusal olarak denkliği olan bir kuruluştan alınmış Kişisel Antrenör sertifikası
* İlk yardım Sertifikası
* Besyo mezunu veya öğrencisi
* Güçlü iletişim becerisi
* Müşteri memnuniyeti odaklılığı
* Sonuç odaklı yaklaşım
* Pozitif, neşeli ve samimi bir takım oyuncusu
* Üstün müşteri hizmetleri ve insan ilişkileri becerileri
* Takım ortamında çalışabilme becerisi
* Tercihen satış becerileri

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Kaya Hotels & Resorts
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
GYMFIT SPORTİF HİZMETLER SAN VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, Bursa - İnegöl, Eskişehir, Konya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GÜNDÜZ GÜZELLİK MERK. VE TURZ.İŞL.LTD.ŞTİ.

Beden ve ruh sağlığının birlikte harmanlandığı özel programları ile misafirlerine kendilerini özel hissettiren Qualia; 100’e yakın çalışanı, profesyonel danışmanları, her misafire özel bir deneyim yaşatan programları ile adından sıkça söz ettirmektedir.

2009 yılından beri dünyanın sayılı otellerinde ve kuruluşlarında wellness ve spa hizmeti veren Qualia; sektördeki 20 yıllık deneyimin birikimini 10 yıldır kendi merkezlerinde misafirlerine sunmaktadır.

Qualia; SPA hizmetlerinin yanı sıra fitness hizmetini de bünyesinde bulundurarak beden sağlığının bütünlüğünü düşünmüş, her iki alanın birbirini tamamlayıcı unsurlarını bir arada getirmiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları