Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Garson - Halis Bekrizade Efendi Cafe - KARAKÖY

İstanbul Avrupa Yakası
  • 23.11.2022
  • 0 - 50
  • 1608 Görüntüleme
HIŞIM GRUP Garson - Halis Bekrizade Efendi Cafe - KARAKÖY İş İlanı

İş Tanımı

1984 yılında kurulan Hışım Grup; döviz, gayrimenkul, perakende, reklam, turizm – otelcilik, yiyecek – içecek sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Karaköy' de yer alan, Osmanlı konseptli "Halis Bekrizade Efendi" cafemizde görev alacak "GARSON" arayışımız mevcuttur.

Aranan Nitelikler

  • Pozisyon için en az 1 yıl garson,servis deneyimine sahip,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,müşteri memnuniyetine önem veren,
  • Temizlik ve hijyen kurallarına dikkat eden,
  • Güler yüzlü ve çalışkan,Karaköy'e ulaşım problemi olmayan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÖZEL BALAT OR-AHAYİM MUSEVİ HASTANESİ VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
EMİRGAN GROUP
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
DENİZLİ GIDA VE TURİZM TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Son 1 Hafta
ALAF RESTORANT GIDA VE TURİZM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
FATİH DİLEK GIDA SAN TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

HIŞIM GRUP

-1984 yılında kurulan Hışım Grup döviz, gayrimenkul, perakende, reklam, turizm – otelcilik, yiyecek – içecek sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

-Perakende alanında dünyaca ünlü Nike, Lacoste , Swatch, Camper , Super Step markalarının bayiliğini yapan grup aynı zamanda öncü uygulamaları ve geçmişte edilen deneyimleri doğrultusunda kendi markası Lastik Pabuç’ u perakende bünyesine kazandırmıştır. Perakende sektöründe A sınıfı kalitede hizmet sunmayı vizyon edinmiş olan grup İstanbul’un en güzel lokasyonlarında; Beyoğlu, Kadıköy, Bağdat Caddesi, Karaköy ve Ümraniye de mağazaları faaliyet göstermektedir.

-Türkiye ‘de en çok döviz bürosunu aynı çatı altında barındıran sektör öncüsü bir firmadır. Döviz büroları; Kübra Döviz, Çözüm Döviz, Nizam Döviz, Plevne Döviz, Akdağ Döviz, Aziz Döviz, Kare Döviz, Yalçınkaya Döviz, Nedim Döviz, Zor Döviz, Karel Döviz, Nova Döviz, Drina Döviz, Samsun Döviz’ dir.

-Osmanlı’ dan  günümüze geleneksel kahve eşliğinde yolculuk yaparak gerek tatlıları gerekse de Osmanlı dokusuyla  Halis Bekrizade Efendi cafesiyle yiyecek –içecek sektöründe hizmet vermektedir.

-Kurulduğu günden beri farklı sektörlerde edindiği birçok deneyimi kalite ve yenilik anlayışları ile harmanlayan grup Turizm – Otelcilik sektöründe de markalaşmayı hedeflemiştir. Bu doğrultuda faaliyette olan otelleri ve birçok projeleri bulunmaktadır.

-Oteller; Nordstern Otel ve Triada Otel’dir. Büyükada , Karaköy, Beyoğlu ve Cihangir de otel projeleri yer almaktadır.

Daha Fazla Firmanın Diğer İlanları
Firmanın Tüm İş İlanları