Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Garson

ABD
  • 2.05.2014
  • 20 - 50

İş Tanımı

WORLDWIDE CAREER CENTER www.worldwide-career.com olarak Amerika'nın Colorado Eyaleti Denver şehrindeki Hyatt Place Denver AirportOteli Genel Müdürü’nü ilgili adaylar ile Yüz yüze Mülakat yapmak üzere İstanbul a getiriyoruz.

Kariyer Fuarımızda aşağıda isimleri bulunan, Amerika Denver Colorado’daki 4 Farklı Hyatt Oteli için Toplamda 20 kişi seçilecektir.

Hyatt Place Denver Airport

www.hyattplacedenverairport.com

Hyatt Place Denver Cherry Creek

www.hyattplacedenvercherrycreek.com

Hyatt Place Denver Tech Center

www.hyattplacedenvertechcenter.com

Hyatt Place Denver South/Park Meadows

www.hyattplacrdenversouthparkmeadows.com

 Yukarıda isimleri ve web siteleri belirtilen Colorado Denver’daki 4 Hyatt Oteli için 15 Haziran 2014’de 12 aylık sözleşme ile J1 vizesi ile işbaşı yapmak üzere, Hyatt Standards Rotational Hospitality Management Training Programı kapsamında 12 aylık sözleşme ve J1 Vizesi ile da çalışmak üzere 10 Food and Beverage Waiter pozisyonuna uygun ve 10 Front Desk Agent pozisyonuna uygun olmak üzere toplamda 20 aday arıyoruz.

Kabul edilen program katılımcıları Rotational Training Program kapsamında 3 ay Housekeeping, 8 ay F&B ve Front Office ile son 1 ayda Sales & Marketing departmanlarında olmak üzere toplamda 12 ayda Kariyer Geliştirme programlarını tamamlayacaklardır

İlanımıza başvuran adaylar arasında ön eleme yapılarak uygun olan adaylar 19 Mayıs 2014 Tarihinde Istanbul Grand Hyatt Otelinde düzenlenecek Hyatt Place Denver Airport Oteli Kariyer Fuarımıza davet edilecektir.

KARİYER FUARI TARİHİ: 19 MAYIS 2014 – PAZARTESİ

KARİYER FUARI YERİ: GRAND HYATT ISTANBUL

AMERİKA'DA KAZANÇ MİKTARI

Amerika Denverdaki bu 4 Hyatt Otelinden birinde Hospitality Management Trainee Kapsamında Saatlik ücret olarak 11 USD kazanılacaktır ve böylece Program katılımcıları günde 8 saat haftada 40 saat çalışarak aylık ortalama 1800 USD arasında kazanacaklardır. Eğer fazla mesai yapılır ve haftada 40 saatten fazla çalışılır ise haftalık 40 saatten sonraki çalışma saatleri 1,5 saat ücreti üzerinden hesaplanacaktır.

 

Amerika'ya gidiş masrafları otele kabul edildikten sonra program katılımcısı tarafından ödenecektir.12 Aylık Program ücreti 3950 USD'dır. Program ücreti dışındaki uçak bileti, cep harçlığı ve vize başvuru ücreti masrafları dahil Amerika'ya gidene kadar toplam gidiş masrafı yaklaşık 6500 USD dır.

Aranan Nitelikler

1-) 21-35 yas arasında olmak

2-) Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında Ön lisans veya Lisans düzeyinde Üniversite Mezunu olmak ve en az 1 yıllık iş veya staj tecrübesi olan

3-) Turizm Meslek Lisesi Mezunu artı en az 3 Yıllık Ön büro veya Servis departmanında İş veya Staj Tecrübesi olan

4-)En az Orta Seviye Global Dil Portfolyosuna göre A2-B1 arasında İngilizce konuşabilen

5-) İşveren mülakatını geçip Otele kabul edildikten sonra Amerika'ya gidiş için gerekli olan DS2019 Formu, Insurance, SEVIS Belgelerinin evrak ücretleri ile uçak bilet masraflarını ödeyebilecek maddi durumu olan. İş yerleştirmesi sonunda ödenmesi gereken Program Ücreti 3950 USD dışında, yaklaşık 1200 USD tek gidiş uçak bileti, 160 USD Vize Başvuru Ücreti masrafları, işe kabul eden aday tarafından ödenmektedir. Program ücreti masraflarını Amerika'daki işveren karşılamamaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
25.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR