Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Danışmanı

  • 26.11.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Merhaba, öncelikle ofisimizi tanıtmak ve gayrimenkul danışmanlığı hakkında bilgi vermek isteriz.
Bireysel olarak yapılan işler arasında gayrimenkul danışmanlığı en çok kazancı olan, az masraflı ve ekonomik krizlerden etkilenmeyen bir meslektir. Çünkü her türlü ekonomik ortamda mutlaka ya alıcılar ya da satıcılar çoğalır.Ofisimiz 5 yıldır Çankaya Yıldız Mahallesi'nde hizmet vermektedir. Ofisimizde 15 danışman arkadaşımız mevcut. Bizler ofisimizin yöneticileri olarak onlara destek ve birebir koçluk vermeye çalışıyoruz.
Siz de kendi işinizi kurmak, esnek çalışma saatleri ile kendi işinizi kendiniz yönetmek ve çalıştığınız ölçüde hayallerinizi gerçekleştirebilecek kazanca ulaşmak için başvuruda bulunabilirsiniz. Büyümeyi hedeflediğimiz bu dönemde birlikte büyüme planları yapacak seçkin kişileri aramızda görmek isteriz, bize katılmak için bize ulaşın.

Aranan Nitelikler

İş Tanımı: 
Girişimci Vizyon Ruhuna
Sahip İletişim Becerileri Yüksek
RE/MAX Eğitimleri İle Kendini Geliştirmeye Açık
Kendi İşini Yapmak İsteyen
Yüksek Hedefleri Olan
Satış Yapma Ruhuna Sahip
Kazançta Sınır Tanımayan
Kriz Yönetimi Becerisine Sahip
Müşteri Odaklı Çalışan
Bireysel Hedeflerini Önemseyen
Gayrimenkul Sektörüne İlgi Duyan Ve Gelişmeleri Takip Eden
Yüksek Prim Kazancı İle Daha Yüksek Gelir Elde Etmeyi Hedefleyen
Çalışma disiplinine sahipKurumsal kimliğimizi temsil edebilecek gayrimenkul danışmanı olmak isteyen adayları Re/max Yatırım ekibimize katmak ve birlikte çalışmak istiyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Sakarya - Serdivan, Türkiye
Bugün
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Yalova - Merkez, Türkiye
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

REMAX YATIRIM

Merhaba öncelikle ofisimizi tanıtmak ve gayrimenkul danışmanlığı hakkında düşündüklerimizi size aktarmak isteriz. Bireysel olarak yapılan işler arasında gayrimenkul danışmanlığı en çok kazancı olan, az masraflı ve ekonomik krizlerden etkilenmeyen bir meslektir. Çünkü her türlü ekonomik ortamda mutlaka ya alıcılar ya da satıcılar çoğalır.

Ofisimiz 5 yıldır Çankaya Yıldız Mahallesi'nde hizmet vermektedir. Ofisimizde 15 danışman arkadaşımız mevcut. Bizler ofisimizin yöneticileri olarak onlara destek ve birebir koçluk vermeye çalışıyoruz.

Siz de kendi işinizi kurmak, zamanınızı, tatillerinizi, işe geliş, gidiş saatlerinizi kendiniz ayarlamak , çalıştığınız ölçüde hayallerinizi gerçekleştirebilecek kazanca ulaşmak ve bunlara bağlı olarak daha mutlu olmak ister misiniz?Cevabınız evet ise büyümeyi hedeflediğimiz bu dönemde aramıza katılmak için bize ulaşın.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları