Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Satış Danışmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 6.04.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

Yeşilköy ve Fatih bölgesinde bulunan konut projelerimizin , satış danışmanlığı pozisyonu için ,  Fatih'te bulunan ofisimizde görevlendirilmek üzere ;


-alanında en az 5 yıl tecrübeli

-ms Office programlarına hakim

-tercihen bölgede portföye sahip

-müşteri memnuniyetine önem veren

-kurumsal temsil ve iletişim yeteneği güçlü ,kendine güvenen

-departmanlar arası bilgi alışverişine önem veren

-şirketin hedeflerine uygun stratejiler oluşturabilecek

-ikna kabiliyeti yüksek , sonuç odaklı çalışan

-sistemli , planlı , metodlu ve raporlu çalışma disiplinine sahip

-dış görünümüne özen gösteren

-tercihen Avrupa yakasında ikamet eden

-sosyal medya konusunda tecrübeli , bilgisi olan.


Çalışma arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Yeşilköy Ve Fatih bölgesinde bulunan  inşaatı tamamlanmış Konut Projelerimizin satışı ile ilgilenebilecek , müşteri memnuniyetine önem veren çalışma arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

İDEALİST TURİZM VE YAPI A.Ş

-İnsanlar için ayrıcalıklı mutlu yaşam alanları yaratma hedefi ile çalışan İdealist Yapı; çevreci ve doğaya önem veren bir misyon üstlenmiştir. Sektöre girdiği ilk günden bugüne, uzman kadrosu ile birlikte her projede `Hizmette Kalite` anlayışını hedef alarak, çizgi üstü projelere üreterek kendini sürekli yenilemektedir.

-2003 yılında kurulan Yusuf Sertkaya’nın ortağı ve kurucularından olduğu İdeal Yapı Mühendislik şirketinin devamı niteliğinde olan İdealist Yapı; gayrimenkul ve inşaat sektöründe yurt içi ve yurt dışında faaliyet göstermektedir. Konut, altyapı, avm , otel , işyeri ,çevre düzenleme, kent parkları, eğitim ve sağlık projeleri ile özellikli yapılar gibi alanlarda özel , kentsel dönüşüm ve kamu sektörüne yönelik hizmet sunmaktadır.

-13 Yıldır kalite anlayışından, insana ve çevreye olan saygısından ödün vermeden, inşaat ve gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti hedefiyle faaliyet gösteren İdealist Yapıyurt genelinde pek çok projeyi başarıyla tamamlayarak inşaat sektörünün güven duyulan markalarından biri haline gelmiştir.

-Taahhüdün yanısıra İdealist Yapı, geliştirdiği projeleri ve yurtiçi ve yurtdışı yatırımları ile değerli arsalar üzerinde, müşteri talepleri ve piyasa beklentileri doğrultusunda, gayrimenkul projeleri ve kentsel dönüşüm projeleri üretmeye devam etmektedir. Tahsilat paylaşımı veya diğer ortaklık modelleriyle üretilen bu gayrimenkullerin işletmeleri ve tesis yönetimi ilgili kuruluşlar bünyesinde gerçekleştirilmektedir.

-İdealist Yapı, köklü geçmişinden aldığı güç ile odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak yeni projeler üretmeye ve yeni başarı hikâyeleri yazmaya devam edecektir.

Misyonumuz;
  • Sahip olduğumuz deneyim, uzman kadromuz, kaliteden taviz vermeyen yönetim felsefemiz ve yenilikçi yaklaşımlarımız ile beklenti ve ihtiyaçlar paralelinde; bugün olduğu gibi gelecekte de sektörün en önemli firmalarından biri olmaya devam ederek, ‘güvenilir’ ve ‘kaliteli hizmet’ anlayışımızı sürdürmek, standart değil, çizgi üstü projeler üretmek.
Vizyonumuz;
  • Sektörde kurumsallaşması ve güvenirliğiyle ön plana çıkan; yenilikçi ve istikrarlı duruşuyla örnek alınan saygın ve öncü bir şirket olmak, çalışanları ve müşterileriyle Türkiye’nin yatırıma açık potansiyel gücünü çağdaş değerlerle yükseltmek.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları