Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gemi Kiralama Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 7.06.2021
  • 20 - 50
Yurtdışı bağlantılı ilan

İş Tanımı

Firmamız Kiralama Departmanında gemilerin yük bağlantıları öncesi ve sonrası kiralama operasyonlarının yürütülmesi ve takibi üzerine yetiştirilmek üzere.

Aranan Nitelikler

-  Üniversitelerin ilgili bölümlerinden tercihen Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümlerinden Lisans düzeyinde mezun,
-  İyi derecede İngilizce bilen,
-  Yeni mezun veya az deneyime sahip olan
-  İletişim kurma ve koordinasyon sağlama becerilerine sahip,
-  Öğrenmeye İstekli,
-  Gelişime Açık

Özet Bilgiler

AKBAŞOĞLU HOLDİNGAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

En Yeni İlanlar

Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
Mersin(İçel)
Dün
Balıkesir
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
EKOKİDS ANAOKULU BAHÇEŞEHİR ŞUBESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

AKBAŞOĞLU HOLDİNG

Akbaşoğlu Denizcilik Grubu faaliyetlerine, 1972 yılında Ali Kemal Akbaşoğlu’nun kurmuş olduğu, Akbaşoğlu Petrol Nakliyat Ltd. Şti. ile başladı. 

Şirketin kuruluş amacı, Avrupa yakasındaki yağ, boya ve diğer kimyasal madde kullanan fabrika ve üreticilerin ihtiyaçlarının taşımacılığını yapmaktı. Firmamız o dönemde bu ihtiyaçları, 4 adedi Avrupa yakasında, 4 adedi ise Asya yakasında bulunan 8 adet kara tankeri ve 100 tonluk M/T Akbaşoğlu 1 ile 60 tonluk M/T Akbaşoğlu 2 deniz tankerleri ile karşılıyordu. 

Firmamız 1986 yılında, sahip olduğu bütün kara tankerlerini satarak, deniz tankerlerine yönelmeyi seçmiştir. Aynı yıl, kurucumuz Ali Kemal Akbaşoğlu emekli olarak, firmayı iki oğlu Emin ve Necmi Metin Akbaşoğlu’na bırakmıştır. Böylelikle 1986 yılında bir dönem resmi olarak bitmiştir. 

1987 yılında, Ka Denizcilik şirketi kurulmuştur. Şirket, inşa ettirdiği 450 tonluk M/T Kemal Akbaşoğlu tankeri ile, yurt içinden yurt dışına sefer yapan ilk gemimiz olarak tarihe geçmiştir. Bu dönemde artan gemi ihtiyacına karşılık olarak, şirket 2 adet daha tanker inşa ettirmiştir. 

Yurtiçi ve yurtdışında pazarını hızla büyüten firmamız, artan talebe karşılık verebilmek amacıyla, 1992 yılında ilk çift cidarlı paslanmaz tanker satın alınmıştır. Stratejik bir karar ile alımış olan M/T Kemal Ka, daha çok çeşit yük taşıyabilme özelliği ile yük portföyümüzün genişlemesi yönünde önemli bir adım olarak yine tarihe geçmiştir. 

1993 yılı, şirket tarihimiz açışından yine bir ilkin yaşandığı bir yıl olmuştur. Şirketimiz, 3500 tonluk bir kuru yük gemisi olarak, kuru yük taşımacılığı sektörüne de adım atmış ve büyümesine bu sektör ile de devam etmiştir. 

2000 yılına kadar pek çok farklı gemi ile dünyanın dört bir yanında birçok büyük yabancı firmaların taşıma ihtiyacını karşılayan firmamız, hızla gelişen teknoloji ve uluslararası kuralların değişimini yakından takip etmiştir. Gemi filomuzun gençleştirilmesi amacı ve yeni teknolojilerin kullanılmasının ticari bir zorunluluk haline geleceğini öngören firmamız tekrar yeni bir inşa dönemine girmiştir.

Firmamız 2008 yılına kadar tam 10 adet gemi inşa ettirmiş olup, global krizin denizcilik camiasında olumsuz etkileyeceğini yine öngörüp, gemi inşa politikasını dondurma kararı alarak, ihtiyaç duyacağı gemileri piyasadan karşılama kararı almıştır. 

Firmamız küresel krizin hala çok kuvvetli olarak hissedildiği denizcilik sektöründe, dimdik ayakta durarak, 2015 yılında iki adet daha gemi alımı gerçekleştirmiştir. 6200 tonluk ‘’kardeş’’ tankerler M/T Metin Ka ve M/T Zeynep Ka filomuza katılmış olup, dünyanın farklı limanlarında ticari hayatını sürdürerek, şirketimizin bayrağını dalgalandırmaktadır. 


Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları