Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

GENEL BAŞVURU

Türkiye
  • 4.10.2019
  • Yönlendirmeli İlan
ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GENEL BAŞVURU İş İlanı

İş Tanımı

Bu bir GENEL BAŞVURU ilanıdır. Belli bir pozisyonu doldurmak amacıyla yayınlanmamıştır. Başvurular, aday veritabanında saklı tutulacak olup; niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda ihtiyaçlar doğrultusunda değerlendirmeye alınacaktır. Bu ilana yapmış olduğunuz başvuru yeterli olup; e-posta, faks veya mektup aracılığıyla yapılacak başvurular kabul edilmemektedir.

Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Aranan Nitelikler

 
  • Erkeklerde eylemli askerlik görevini tamamlamış veya tecil ettirmiş olmak,
  • Kamu haklarından yoksun bulunmamak,
  • Affa uğramış olsa dahi Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik Sistemi Mevzuatında yer alan hususlardan dolayı hüküm giymemiş olmak,
  • Sağlık durumu Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya ve seyahat etmeye uygun olmak,
  • En az dört yıllık yükseköğretim kurumu veya en az iki yıllık bankacılık, borsa ve finans, finans, işletme, maliye, menkul kıymetler ve sermaye piyasası, muhasebe, para ve sermaye yönetimi, pazarlama ve sigortacılık meslek yüksekokulu mezunu olmak ,
  • Resmi ve / veya özel Kurum ve Kuruluşlara zorunlu hizmet yükümlülüğü altında bulunmamak,
  • İşin niteliğine göre yapılacak sınav ve / veya mülakatta başarılı olmak.

 

Not: Yukarıda yer alan kriterler Şirketimizin genel alım koşullarıdır. Alım koşulları,  pozisyonlara göre farklılık arz edebilir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
QNB Finansbank
Türkiye
30.11.2022
BAŞVUR
AYDIN KURS
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş.

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş.

-1990 yılında "Türkiye'nin ilk hayat sigortası şirketi" olarak faaliyete başladık. Halka açık ilk emeklilik şirketi olarak, hayat sigortaları ve bireysel emeklilik sistemi toplamında Türkiye’nin en büyük fon yaratan şirketi olmanın gururunu yaşıyoruz. Bireysel emeklilik ve otomatik katılım toplamındaki katılımcı sayımızla sistemdeki lider pozisyonumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz.

-İstanbul’da bulunan genel müdürlüğümüz, İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, İzmir, Kocaeli, Antalya, Trabzon ve Diyarbakır’da bulunan bölge satış müdürlüklerimiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki şubemiz, direkt satış ekibimiz, sayısı 250'ye yaklaşan acentemiz ve Türkiye İş Bankası’nın yaygın şube ağı ile gelecek beklentilerinize ve bugünkü koşullarınıza en uygun bireysel emeklilik ve sigorta ürünlerini değerli müşterilerimizle buluşturmaya ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları