Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gönüllü Dil ve Konuşma Terapisi Stajyeri

  • 28.10.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

Uygulama Ağırlıklı Mesleğe Hazırlık Staj Programımızın Ön Görüşmeleri Başladı!

Ülkemizdeki disleksiye yönelik bilgi eksikliğini giderip bu alanda farkındalık yaratmak ve disleksiyi doğru bir şekilde topluma anlatmak için vakfımızı kurduk. Disleksiye en yakışan tanımın “disleksinin bir hastalık değil akademik bir problem” olduğunu düşünüyor ve bu düşünceyi tüm ülke geneline fark ettirmek istiyoruz. Zira biz nice Albert Einstein’ları, Thomas Edison’ları, Walt Disney’leri ne eğitimciler ne de aileleri farkında olmadığı için henüz okul sıralarında kaybediyoruz. Ülkemizdeki insanlarımız disleksiyi dile getirmekten bile çekiniyorlar; çünkü onlar bunun bir hastalık hatta bir zeka geriliği olduğu ezberi ile yaşıyorlar. Disleksinin normal ve hatta daha yüksek zekaya sahip insanlarda görüldüğü bilinmiyor. Bundan dolayı öncelikli amacımız, disleksinin bir hastalık olmadığını anlatmak; sonrasında ise çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu dünya standartlarındaki eğitimi ve yetişkinlerimizin de farkındalığını arttırarak ülke geneline yaymak. Vakfımız bu ihtiyaçlardan dolayı özel öğrenme güçlüğü ve algılama farklılığı olan çocuklarımıza; akademik alandaki gelecekleri için doğru eğitim alt yapılarını oluşturmak, psikolojik desteklerini sağlamak, aileleri bir araya getirerek onların sorunlarına çözümler bulmak ve bunun yanı sıra resme bütünden bakarak ülke genelindeki farkındalığı artırmak amacındadır. Gelin, geleceğe birlikte destek olalım!Üniversitenin ilgili bölümlerinin 3. 4. sınıfında veya mezun olan, haftanın 2 günü gelebilecek, güler yüzlü, çalışkan ve iletişim becerileri kuvvetli olan gönüllü stajyer arkadaşları arıyoruz!

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin; Dil Konuşma Terapisi bölümünde; 3. ve 4. sınıf öğrencileri ve mezun olan öğrenciler başvuru yapabilirler.

Başvuru için gerekli evraklar: Transkript / Diploma Resimli CV İstihdam Türü: Gönüllü

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Türkiye Disleksi Erken Tanı Ve Eğitim Vakfı

Ülkemizdeki disleksiye yönelik bilgi eksikliğini giderip bu alanda farkındalık yaratmak ve disleksiyi doğru bir şekilde topluma anlatmak için vakfımızı kurduk.Disleksiye en yakışan tanımın “disleksinin bir hastalık değil akademik bir problem” olduğunu düşünüyor ve bu düşünceyi tüm ülke geneline fark ettirmek istiyoruz. Zira biz nice Albert Einstein’ları, Thomas Edison’ları, Walt Disney’leri ne eğitimciler ne de aileleri farkında olmadığı için henüz okul sıralarında kaybediyoruz.Ülkemizdeki insanlarımız disleksiyi dile getirmekten bile çekiniyorlar; çünkü onlar bunun bir hastalık hatta bir zeka geriliği olduğu ezberi ile yaşıyorlar. Disleksinin normal ve hatta daha yüksek zekaya sahip insanlarda görüldüğü bilinmiyor. Bundan dolayı öncelikli amacımız, disleksinin bir hastalık olmadığını anlatmak; sonrasında ise çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu dünya standartlarındaki eğitimi ve yetişkinlerimizin de farkındalığını arttırarak ülke geneline yaymak.Vakfımız bu ihtiyaçlardan dolayı özel öğrenme güçlüğü ve algılama farklılığı olan çocuklarımıza; akademik alandaki gelecekleri için doğru eğitim alt yapılarını oluşturmak, psikolojik desteklerini sağlamak, aileleri bir araya getirerek onların sorunlarına çözümler bulmak ve bunun yanı sıra resme bütünden bakarak ülke genelindeki farkındalığı artırmak amacındadır.Gelin, geleceğe birlikte destek olalım!
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları