Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gönüllü Dil ve Konuşma Terapisi Stajyeri

  • 28.10.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

Uygulama Ağırlıklı Mesleğe Hazırlık Staj Programımızın Ön Görüşmeleri Başladı!

Ülkemizdeki disleksiye yönelik bilgi eksikliğini giderip bu alanda farkındalık yaratmak ve disleksiyi doğru bir şekilde topluma anlatmak için vakfımızı kurduk. Disleksiye en yakışan tanımın “disleksinin bir hastalık değil akademik bir problem” olduğunu düşünüyor ve bu düşünceyi tüm ülke geneline fark ettirmek istiyoruz. Zira biz nice Albert Einstein’ları, Thomas Edison’ları, Walt Disney’leri ne eğitimciler ne de aileleri farkında olmadığı için henüz okul sıralarında kaybediyoruz. Ülkemizdeki insanlarımız disleksiyi dile getirmekten bile çekiniyorlar; çünkü onlar bunun bir hastalık hatta bir zeka geriliği olduğu ezberi ile yaşıyorlar. Disleksinin normal ve hatta daha yüksek zekaya sahip insanlarda görüldüğü bilinmiyor. Bundan dolayı öncelikli amacımız, disleksinin bir hastalık olmadığını anlatmak; sonrasında ise çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu dünya standartlarındaki eğitimi ve yetişkinlerimizin de farkındalığını arttırarak ülke geneline yaymak. Vakfımız bu ihtiyaçlardan dolayı özel öğrenme güçlüğü ve algılama farklılığı olan çocuklarımıza; akademik alandaki gelecekleri için doğru eğitim alt yapılarını oluşturmak, psikolojik desteklerini sağlamak, aileleri bir araya getirerek onların sorunlarına çözümler bulmak ve bunun yanı sıra resme bütünden bakarak ülke genelindeki farkındalığı artırmak amacındadır. Gelin, geleceğe birlikte destek olalım!Üniversitenin ilgili bölümlerinin 3. 4. sınıfında veya mezun olan, haftanın 2 günü gelebilecek, güler yüzlü, çalışkan ve iletişim becerileri kuvvetli olan gönüllü stajyer arkadaşları arıyoruz!

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin; Dil Konuşma Terapisi bölümünde; 3. ve 4. sınıf öğrencileri ve mezun olan öğrenciler başvuru yapabilirler.

Başvuru için gerekli evraklar: Transkript / Diploma Resimli CV İstihdam Türü: Gönüllü

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

AVICENNA UMUT HASTANESİ
AVICENNA UMUT HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
ABD EĞİTİM
ABD EĞİTİM
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
Akesis Elektrik Elektronik Mek. İnş. Tic. Ltd. Şti.
Akesis Elektrik Elektronik Mek. İnş. Tic. Ltd. Şti.
Ankara - Çankaya
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
ÖZEL ERDEM HASTANESİ
ÖZEL ERDEM HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
METE VASIFLI ÇELİK ANONİM ŞİRKETİ
METE VASIFLI ÇELİK ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
Senkron Müzik ve Sanat Kursları
Senkron Müzik ve Sanat Kursları
Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya...
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
Dün
Tam zamanlı Hibrit
DEKALB HOTEL İSTANBUL
DEKALB HOTEL İSTANBUL
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
DEKALB HOTEL İSTANBUL
DEKALB HOTEL İSTANBUL
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Full-time Office
BENZER TÜM İLANLAR

Türkiye Disleksi Erken Tanı Ve Eğitim Vakfı

Ülkemizdeki disleksiye yönelik bilgi eksikliğini giderip bu alanda farkındalık yaratmak ve disleksiyi doğru bir şekilde topluma anlatmak için vakfımızı kurduk.Disleksiye en yakışan tanımın “disleksinin bir hastalık değil akademik bir problem” olduğunu düşünüyor ve bu düşünceyi tüm ülke geneline fark ettirmek istiyoruz. Zira biz nice Albert Einstein’ları, Thomas Edison’ları, Walt Disney’leri ne eğitimciler ne de aileleri farkında olmadığı için henüz okul sıralarında kaybediyoruz.Ülkemizdeki insanlarımız disleksiyi dile getirmekten bile çekiniyorlar; çünkü onlar bunun bir hastalık hatta bir zeka geriliği olduğu ezberi ile yaşıyorlar. Disleksinin normal ve hatta daha yüksek zekaya sahip insanlarda görüldüğü bilinmiyor. Bundan dolayı öncelikli amacımız, disleksinin bir hastalık olmadığını anlatmak; sonrasında ise çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu dünya standartlarındaki eğitimi ve yetişkinlerimizin de farkındalığını arttırarak ülke geneline yaymak.Vakfımız bu ihtiyaçlardan dolayı özel öğrenme güçlüğü ve algılama farklılığı olan çocuklarımıza; akademik alandaki gelecekleri için doğru eğitim alt yapılarını oluşturmak, psikolojik desteklerini sağlamak, aileleri bir araya getirerek onların sorunlarına çözümler bulmak ve bunun yanı sıra resme bütünden bakarak ülke genelindeki farkındalığı artırmak amacındadır.Gelin, geleceğe birlikte destek olalım!
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları