Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Göz Hastalıkları Uzmanı

  • 21.01.2023
  • 0 - 20
PENDİK ŞİFA HASTANESİ Göz Hastalıkları Uzmanı İş İlanı

İş Tanımı


* Uzman Tıp Doktoru olarak mesleğinde deneyimli,
* Branşı ile ilgili Bilimsel gelişmeleri takip eden,
* Alanındaki tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda güncel yöntem, teknik ve teknolojilere hakim,
* Hasta memnuniyetine önem veren,
* İletişim yönü güçlü
* Poliklinikte çalışmak üzere

Aranan Nitelikler


* Kadrolu ve tam zamanlı çalışabilecek,
* Poliklinikte hizmet vermek üzere, ekip çalışmasına yatkın,
* İletişim yönü güçlü,
* Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda deneyimli

GÖZ HASTALIKLARI UZMANI aranmaktadır.

Özet Bilgiler

PENDİK ŞİFA HASTANESİAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

ÖZEL DELTA HOSPİTAL
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PENDİK ŞİFA HASTANESİ

            ÖZEL PENDİK ŞİFA HASTANESİ HAKKINDA

Hastanemiz, Pendik Şifa Sağlık Grubu Çatısı altında 1995 Yılında Pendik'de ilk Özel Hastane olarak kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. Kurulduğu ilk günden itibaren "Hizmet'de Kalite, Sağlıkta Güven" ilkesini rehber edinerek halkımıza hizmet sunmaya başlamıştır.  Modern Tıbbı Teknolojiyi, eğitimli ve donanımlı Tıbbı Kadrosuyla birleştirerek modern tıbbın tüm imkanlarını hastalarımızın hizmetine sunma konusunda grubumuz azimle çalışmalarına devam etmektedir.  Tıbbın tüm temel branşlarında hizmet veren hastanemiz, tıbbi, hizmet ve yönetim kadrolarında sürekliliği ve istikrarı önemseyerek hasta memnuniyeti konusunda azemi hassasiyetini  titizlikle korumaktadır. Böylece güçlü bir kurumsal hafıza ve bu hafızanın verdiği güç ve ruhla, hastalarımıza şifa olmaya devam ediyoruz.  

Pendik Şifa Hastanesi olarak hedefimiz; misyonumuz ve vizyonumuz doğrultusunda doğruluk ve dürüstlük ilkesinden ayrılmamak koşuluyla, hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek ve onların güvenine layık olabilmektir. 

PENDİK ŞİFA HASTANESİ OLARAK MİSYONUMUZ
Etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı, tedavi edici uygulamalar yanında koruyucu sağlık çalışmalarını da kapsayan kaliteli ve ekonomik hizmetlerimizi din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin nitelikli ve uzman kadrolarımız ile sunmaktır. 

PENDİK ŞİFA HASTANESİ OLARAK VİZYONUMUZ
Çağdaş bir yönetim sistemi, tıbbi uygulamaları ve teknolojisi ile örnek gösterilen, toplumun beklentileri ile hastalarımızın tüm sağlık gereksinimlerini karşılayan ve bu özellikleri ile öncelikle güvenilen ve tercih edilen bir sağlık kuruluşu olmaktır. 

PENDİK ŞİFA HASTANESİ OLARAK KALİTE POLİTİKAMIZ
* Toplam kalite anlayışı doğrultusunda hastalarımızın beklenti ve memnuniyetine odaklı kalite bilinci daima önceliğimiz olacaktır.
* Hataların insanlardan değil süreçlerden kaynaklandığının bilincinde olarak, sistemimizi sürekli gözden geçirme ve iyileştirme çalışmalarına önem ve öncelik vereceğiz.
* Hastalarımızın, tedarikçilerimizin ve diğer müşterilerimizin önerilerini de dikkate alarak ve onların bize duydukları güveni hiçbir zaman sarsmadan, dürüst, kaliteli ve ekonomik sağlık hizmeti sunacağız.
* Çalışanlarımızın değerli oldukları bilincinden hareket ile, onları eğitimlerle destekleyecek ve sürekli iyileştirme süreçlerinde etkin kılacağız.
* Çalışanlarımızın gurur duydukları çalışma ortamını sağlayacak ve başarılarını birlikte kutlamaya zaman ayıracağız.
* Doktorlarımızı iş ortaklarımız ve müşterilerimiz olarak kabul ederek, onları da devamlı iyileştirme süreçlerine dahil edeceğiz.
* Teknolojik yenilikleri, bilimsel ve yönetsel gelişmeleri sürekli takip ederek hastalarımızın hizmetine sunacağız.

Misyonumuz ve politikalarımız ile, vizyonumuz doğrultusunda bu politikamızın sürekliliğini üst yönetimin liderliğinde tüm çalışanlarımız ile birlikte sağlayacağız.

Adres: Bahçelievler Mah. Aydınlıyolu Cad. Zıpkın Sokak No:10 Pendik / İSTANBUL

Web Sitesi: www.pendiksifa.com.tr
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları