İş Tanımı

Hastanemiz Bebek Odasında çalışacak Hemşireler aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Hemşirelik  bölümlerinden mezun,

Deneyimli veya deneyimsiz,

Ekip çalışmasına önem veren,

Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,

Eğitim ve yeniliklere açık Hemşirelerin özgeçmişlerini bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Bugün
BAŞVUR
MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
Avicenna Gültepe Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL GÜNGÖREN HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL DUYGU HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ÖZEL ATAKÖY HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
ÖZEL DUYGU HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Dün
ÖZEL ETİLER HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ SİLİVRİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL GÜNGÖREN HASTANESİ

-Açılmış olduğumuz 1998 yılından bu yana etik kurallardan ödün vermeden, her zaman teknolojiyi ve tıp alanındaki tüm gelişmeleri takip ederek sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini arttırmak amaçlı çalışmaktayız. Hastanemiz 5000 m² arazi üzerinde, otoparklı, 6000 m² kullanım alanlı ,5 ve 7 katlı iki bloktan oluşmaktadır.

-Bugün Tıbbi kadromuz, yönetim ekibimiz ve sahip olduğumuz en değerli kaynağımız olan çalışanlarımızla misyonumuz “Koşulsuz Hasta Memnuniyeti”ni kapıdan girdiğiniz anda hastanemizin her bölümünde sizlere sunmaktadır.

-Hastanemiz, her türlü sağlık ihtiyacını karşılayabilecek şekilde kurulmuştur. Hastalarımızın teşhis ve tedavileri, modern tıp cihazları, her branştan uzman doktorlar, yetişmiş sağlık personelinden oluşan çağdaş tıp anlayışıyla yapılmaktadır.

-Tek yataklı hasta odalarımızda, ısıtma sistemi, telefon, televizyon, buzdolabı, klima ve özel banyo gibi imkanların yanı sıra hijyenik bir ortam sunulmaktadır.

-Hastanemiz 128 yataklı olup; Erişkin ve Yeni doğan Yoğun Bakım Üniteleriyle, Acil Servisi, 3 doğumhanesi ve 3 ameliyathanesi ile (açık kalp ameliyatı dışında) tüm ameliyatlarda ve her branşta uzman hekimleri ile sağlık hizmeti vermektedir.

-2000 li yıllar itibariyle kalite yönetim sistemi anlayışının daha da önem kazanmış ve sağlık alanında özel sektörünün de hızla gelişmiş olması bizleri de Kalite Yönetim Sistemi anlayışını benimseyerek daha sistemli bir bakış açısı kazanmaya yönlendirmiştir.

-Her gün daha iyi ve daha güzele gitme çabası içindeki bütün hastane çalışanlarımız ile kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeyerek sağlık hizmeti sunumunda hep daha ileriye gideceğimiz inancındayız.

MİSYONUMUZ;

  • Sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlayarak, bireylerin yaşam kalitesini arttırmak ve sağlık hizmeti sunmak.Koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini en üst düzeyde sunmak.Uygun ekonomik koşullarda, ihtiyaç duyan tüm toplumlara toplumsal fayda üretmek.Sağlıkla ilgili her konuda yeni bilgi ve uygulamaların geliştirilmesini desteklemek.Halkın sağlığı sevgisi ile, kendilerini mesleklerine adamış, üstün nitelikli, hekimler-sağlık uzmanları-destek hizmetlerinden oluşan ekipleri desteklemektir.

VİZYONUMUZ;

  • Türkiye’nin ve bölgemizin; Kaliteli sağlık hizmeti sunan, insan odaklı yaklaşımı benimseyen öncü uygulamaları ile sadece bölgesinin değil, Türkiye’nin lider sağlık grupları arasında olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları