Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Her Kızımız Bir Yıldız Projesi Staj ve İş Başvuru İlanı

Türkiye
  • 31.03.2022
  • 1000+

İş Tanımı

Mercedes-Benz Türk’ün Her Kızımız Bir Yıldız projesinden burs alan kızlar, mezunlar... 

Bu ilana başvurarak Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile Mercedes-Benz Türk ve bayilerinin uygun staj ve iş pozisyonlarında değerlendirmeye girme imkanı kazanacaksınız. Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve  Mercedes-Benz Türk  bayiileri de uygun iş imkanları olduğunda sizlerle bağlantıya geçecektir.

 

Başvuru için aşağıdaki ilana başvur butonuna tıklayın

Aranan Nitelikler

Her kızımız Bir Yıldız projesi bursiyeri olan
Otomotiv sektöründe kariyer yapmak isteyen
Takım çalışmasına yatkın

Özet Bilgiler

Mercedes-Benz Türk A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
QNB Finansbank
Türkiye
30.11.2022
BAŞVUR
AYDIN KURS
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Mercedes-Benz Türk A.Ş.

Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş.

31.12.2019 itibarıyla Türk Ticaret Kanunu kısmi bölünme sonucu Mercedes-Benz marka hafif ticari araç ve Daimler AG çatısı altındaki tüm otomobil markalarının ithalat ve satışından sorumlu olarak faaliyetlerine başlamıştır.

1967’den 2020 yılına kadar Mercedes-Benz Türk A.Ş. bünyesinde gerçekleşen hafif ticari araçlar ve otomobil markalarının satış ve ithalat faaliyetleri, Daimler AG’nin tüm dünyada başlattığı yeni yapılandırma süreci ile paralel olarak 09.04.2019 tarihinde kurulmuş olan Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş.’ne devredilmiştir.

Bu yeni yapılandırma stratejisi kapsamında Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar ile Kamyon ve Otobüs ürün gruplarının faaliyetlerine iki ayrı şirket yapısı altında devam etme kararı alınmıştır. Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. 31.12.2019 itibarıyla faaliyete geçmiş ve Mercedes-Benz marka hafif ticari araç ve Daimler AG çatısı altındaki tüm otomobil markalarının ithalat, satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmeye başlamıştır.

Daimler AG’nin 2013 yılında küresel IT stratejisi kapsamında Türkiye’yi bilgi teknolojileri üslerinden biri olarak konumlandırmasıyla İstanbul’da faaliyetlerine başlayan Küresel IT Çözümleri Merkezi (Solution Delivery Center Turkey) de 02.01.2020 itibarıyla Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. bünyesinde faaliyetlerini sürdürmeye başlamıştır. Küresel IT Çözümleri Merkezi bugün tüm dünyada 40’tan fazla ülkeye 7/24 IT hizmeti vermektedir.

Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş, bugün 450 personeli istihdam etmektedir. Bunun yanı sıra ülke çapındaki bayi ve satış sonrası hizmetler ağında yaklaşık 900 kişi çalışmaktadır.

Mercedes-Benz Markasının Türkiye’deki Geçmişi:

1967 yılında Daimler-Benz AG’nin ortaklığı ile Otomarsan unvanıyla İstanbul Davutpaşa’da kurulmuştur. Otomarsan’ın ticari unvanı, Türkiye ve ihracat yaptığı ülkelerde gördüğü itibar ve kabul neticesinde 1990 yılında Mercedes-Benz Türk A.Ş. olarak değişmiştir.

Mercedes-Benz Türk A.Ş., 31.12.2019 tarihine kadar Mercedes-Benz marka hafif ticari araçların ve Daimler AG çatısı altındaki tüm otomobil markalarının ithalatını ve satışını da gerçekleştirmiştir. Mercedes-Benz Türk A.Ş., 02.01.2020 itibarıyla Kamyon ve Otobüs gruplarından sorumlu olarak Daimler AG çatısı altında ayrı bir tüzel kişilik olan “Daimler Truck AG” şirketi altında faaliyetlerine devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları