Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

İstanbul merkezli "fast fashion" e-ticaret şirketiyiz. Hızlı modayı takip eden, şık ve ekonomik giyinmek isteyen her yaştan kadın Happiness İstanbul'un müşterisi. Kalite-fiyat dengesi içinde şık giyinmek isteyenler için her hafta yenilediğimiz zengin bir koleksiyonumuz var. Yüzlerce iş ortağından oluşan eko sistemimiz ile ekonomik değer ve fayda yaratıyoruz. Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Trendyol Group'un kendi kategorisinde en büyük iş ortaklarından biriyiz. 


İçerik uzman yardımcısı pozisyonunun iş tanımında yer alan sorumluluklar şu şekilde sıralanmaktadır: Ürün bilgileri ile metinli ürün kodu oluşturmak, farklı satış kanallarında, e-posta, Whats App, ürün hakkında bölümleri gibi alanlarda müşteri sorularının yanıtlanması. Sosyal medya ve pazarlamaya yönelik içeriklerin oluşturulması.

Adayın başlangıç ücreti net 12.000 TL olup sergilenen performansa göre ücret kısa sürede güncellenebilecektir.

Aranan Nitelikler

Adayların kadın moda giyim ürünleri konusunda içerik oluşturabilecek bilgi ve gözleme sahip, temel teknik bilgilere hakim olması, ürün tanıma ve tanımlama için ihtiyaç duyulan mesleki dikkat ve titizliği taşıması gerekmektedir.

Adayların dilbilgisi ve imla karulları bilgisine hakim olması ön koşuldur.  Yayın kuruluşlarında, içerik oluşturmak konusunda çalışmış, editöryel altyapısı olan adaylar da başvuru yapabilirler

Ayrıca adayın Excel program bilgisine sahip olması da bir diğer ön koşuldur. Nebim programına hakim olması da tercih sebebidir. İşbaşvurusu yapacak kişilerin, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, dikkatli ve sabırlı, yoğun iş temposunu taşıyabilecek kişilik özelliklerine sahip olması beklenmektedir.İşyerimizde cumartesi çalışması mevcuttur.

Adayın esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek olması gerekmektedir. 

Başvurusunda bulunacak adayların Küçükçekmece ve yakın bölgede ikamet ediyor olması tercih sebebidir.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Minaz Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi