Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

İstanbul Avrupa Yakası Eyüpsultan, İstanbul Avrupa Yakası
  • 30.07.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

ORTAOKULUMUZ VE ANADOLU LİSEMİZDE DERSE GİRECEK TAM ZAMANLI İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ARAMAKTAYIZ.

Aranan Nitelikler

ÜNÜVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN PEDAGOJİK FORMASYON BELGESİNE SAHİP ARKADAŞLAR ARIYORUZ.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Çınar Koleji
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
6.02.2024
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
MECİDİYEKÖY SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL BERİL HALLAÇ EĞİTİM KURUMLARI LTD.ŞTİ

ÖZEL YEŞİLPINAR BERİL HALLAÇ EĞİTİM KURUMLARI 2010 yılında eğitimde farklı bir altyapı ve anlayış oluşturmak amacıyla yola çıktı. Ülkemiz ve dünya konjonktürüne bakıldığında hem aldığımız eğitimler hem de  dershanelerdeki çalışmalarımızdan edindiğimiz izlenim ve tecrübelerle eğitimin her geçen gün bireyselleştiği ve kitlesel eğitimlerin bireyin gelişimindeki payının yetersiz kaldığı sonucuna vardık.

Bu anlayışla yola çıkarak bireyin kendini değerli hissedeceği sıradanlıktan uzak gelişime ve müdahaleye açık bir sistemle kurumumuzda eğitim faaliyetlerine başladık.

ÖZEL YEŞİLPINAR BERİL HALLAÇ EĞİTİM KURUMLARI öğretmenleri olarak yıllardır öğrencilerimize derslerinde destek veriyor, onların eğitimli birer insan olarak yetişmesine katkı sağlıyoruz. Bunu yaparken, emek verdiğimiz her öğrencinin kendine has özelliklerini göz önünde bulunduruyoruz. Bu açıdan işimizin öneminin farkındayız ve mümkün olan en yoğun özeni göstermeye gayret ediyoruz.

ÖZEL YEŞİLPINAR BERİL HALLAÇ EĞİTİM KURUMLARI öğretmenleri olarak, uzun yıllardır birçok öğrencimizi, saygın lise ve üniversitelere yerleştirdik. Bireysel çalışma ve başarılarımızı tek bir çatı altında topladığımız kurumumuz, zorlu eğitim yolculuğunda, öğrencilerin yanında olan, onların başarılarına katkı sağlayan ve eğitim dünyasında adından saygıyla söz edilen değeri yüksek ve tercih edilen bir kurum olmayı başarmıştır.

Aynı kararlılıkla eğitimde yenilikleri takip ederek bünyesindeki öğrencileri ve kendisini geliştiren bir kurum olarak eğitim yolculuğumuza devam ediyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları