Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnşaat Teknikeri

İstanbul Avrupa Yakası
  • 13.07.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

ÇATI VE CEPHE KAPLAMALARI UZMANI TEKNİK PERSONEL

Aranan Nitelikler

Teknik Personel
Çatı ve cephe kaplamaları alanında hizmet veren firmalarda çalışmış, konusunda  tecrübeli.  Detay çözümleri yapabilen. Kullanılan kaplama malzemelerine ve onların teknik özelliklerine hakim.Fiyat teklifi hazırlama konusunda tecrübeli. Onaylanan tekliflerin akabinde, malzeme alım/sipariş ,ekip organizasyonlarını , montaj takibi ,  saha kalite kontrollerini yapabilecek .Autocad Word excell  programlarını kullanabilen . Şehirler arası seyahat engelli olmayan ehliyetli adaylar.
Tercihen inşaat teknikeri

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
TOPAZ İNŞAAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ SİLİVRİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
18.01.2024
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
ELMAS OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, Hatay
Son 1 Hafta
ENGİN GRUP ŞİRKETLER GRUBU
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kastamonu, Kütahya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BALTAŞ ÇATI KAPLAMA SAN.TİC.LTD

 1976 yılında şahıs firması olarak Ahmet TAŞ tarafından kurulan ve faaliyete başlatılan firmamız çatı kaplaması alanında ülkemizde ilk isimlerden biridir. Daha sonraki yıllarda bu alanda üstün performans sergileyerek büyümüş ve şirketleşmiştir. Çok sayıda irili - ufaklı, milyon metrekareleri aşan çatı kaplama hizmetlerimiz, çeşit ve yeni ürünlerle yelpazesini genişleterek showroom uygulamasına geçmiş, satış, uygulama ve uygulama sonrası servis hizmetiyle örnek teşkil etmiştir.
40 yıla yakın, reklama gerek duymadan istikrarlı bir şekilde yürüyen ve büyüyen firmamız, çatı kaplama alanında uzman kadro oluşturarak, müşteri memnuniyeti ilkesiyle yoluna devam etmektedir.


Misyonumuz
-Çatı kaplama konusunda uzun yıllardan beri faaliyetini başarılı bir şekilde sürdürmüş olan firmamız ,bu girişim ve tecrübelerle elde ettiği başarıyı en verimli şekilde geleceğe taşımayı hedeflemektedir.
-inşaat sektöründe kaliteden ödün vermeden faaliyetlerini başarıyla sürdürmek.

-müşteri ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak ve müşteriye sunduğumuz hizmetleri en üst seviyede yerine getirmek.

-çalışan personelimizin memnuniyetini ve tatmini en üst seviyede sağlamak ve bir takım çalışması içinde hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.

-bir güven sembolü olan BALTAŞ ÇATI KAPLAMA ismini zirvede tutmak.

-sektördeki pazar payını sürekli artırmaktadır.

 

Vizyonumuz
-Firmamız kuruluşundan bu yana türkiye’nin her bölgesinde uzman ve tecrübeli kadrosu ile kaliteden taviz vermeden milyonlarca metrekareye varan taahhüt uygulamasını başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olup,ilerleyen yıllarda sadece türkiye değil yurtdışında da tanınmış bir marka olmayı hedeflemektedir.

Kalite Politikamız
-Firmamızın faaliyetlerini tam zamanında ve hatasız gerçekleştirmesi

-Müşteri istek ve beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak

-Faaliyet alanımızla ilgili teknik bilgiyi sürekli yenileyerek güncel tutmak

-Taahhütlerimizi yerine getiririken en verimli yöntemlerle hareket etmek ve verimliliğimizi artıracak yöntemleri sürekli araştırmak ve geliştirmek

-Yaptığımız ve yapacağımız işlerde sistemli ve planlı ekip çalışması yapmak.

-Çalışmalarımızı kendimizi hizmet verdiğimiz kişi veya kurum yerine koyarak yapmak

-İş ve işçi güvenliğini maximum derecede sağlamak.

- Kaliteli ürün, profesyonel kadro, çağdaş çözüm, satış ve montaj, satış sonrası hizmetimizle sektörümüzde en önde gelen firma olmak

- İşlerimizde ticari kazanç düşüncesinden önce, işimizi eksiksiz ve tam olarak ve zamanında yapmak, ticari etik kuralları çerçevesinde faaliyetlerimizi sürdürüp.kazancımızı hak etmek.

- Kalitenin istikrarı için çalışanlarını rahat,temiz ve güvenli bir ortamda bilgi, görgü , yetenek ve yaratıcılıklarının geliştirilmesini teşvik eder.

 

ÇEVRE POLİTİKASI

"HER NEVİ İNŞAAT SEKTÖRÜNDE DOĞAYA SAYGI" ilkesinden hareketle bütün faaliyetlerimizin çevresel etkisini minimuma indirmeyi amaçlayan firmamızın yönetimi, çevreye zarar vermemek konusunda sürekli olarak dikkatli olacak ve doğal kaynakları korumanın yollarını arayacaktır.

Kurduğumuz Çevre Yönetim Sistemini sürekli geliştirmek ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla tüm çalışanlarımıza eğitim vermeyi, eğitimin sürekliliğini, yürürlükte bulunan çevreyle ilgili mevzuat ve idari düzenlemelere, kendiliğinden tabi olduğu diğer şartlara uymayı kabul ve taahhüt eder.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları