İNSAN KAYNAKLARI SEKTÖREL PROJE YÖNETİCİSİ-METALURJİ MALZEME MÜHENDİSİ

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Kocaeli Gebze, Tekirdağ Çerkezköy, Balıkesir, Manisa, Aydın, Antalya, Muğla
  • 17.03.2024
  • 0 - 50

İş Tanımı

Firmamız bünyesinde; Demirçelik,Demir Dışı Metaller,Metal,Makina,Metalurji,Döküm,Kalıp sektöründe oluşturulacak "İnsan Kaynakları Proje Yönetimi süreçlerinde  kurumsal sektörel proje yöneticisi veya Proje Mühendisi olarak yer alacak,ekip yönetebilecek Metalurji Malzeme Mühendisi aday istihdam edilecektir.

Aranan Nitelikler

-Üniversitelerin Metalurji Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun,
-Mesleğinde 2-5 yıl arasında deneyim sahibi,
-İnsan kaynakları,süreç yönetimi,sistem ve süreç iyileştirme proje mühendisliği alanında çalışmış,
-İnsan Kaynakları süreçlerine ilgi duyan,
-Müşteri ilişkileri,kurumsal iletişim alanında istekli ve bilgi deneyim sahibi,
-Satış,pazarlama,pazar araştırmaları,pazarlama iletişimi,müzakere ve iş yönetimi alanlarında bilgi ve deneyim sahibi,
-Diksiyon,iletişim,prezantasyonu düzgün,
-İlişki yönetiminde aktif ve başarılı,
-Tercihen pazarlama,işletme halkla ilişkiler,Metalurji Malzeme Mühendisliği  alanında yüksek lisans veya MBA eğitimleri almış,
-Demirçelik,Demir Dışı Metal,Metal,Makina,Döküm,Kalıp,Talaşlı İmalat,Otomotiv Yan Sanayi sektörlerinde staj,proje veya iş süreçlerinde bulunmuş olmak,
-Aktif manuel araç kullanabilen,
-Proje yönetiminde başarılı ve istekli,
-Araştırma teknikleri ve metotlarında başarılı ve analitik düşünebilen,
-Pratik,dinamik,sonuç odaklı,sabırlı,stres yönetiminde başarılı,
- İş yönetimi,zaman yönetimi,iş önceliği belirleme,ekip yönetimi,müşteri ilişkileri yönetimi alanlarında bilgi ve deneyim sahibi,
-Analiz,raporlama,rapor değerlendirme, eğitimleri almış,
-Takım yönetebilen,ekip kurma ve yönetme becerilerine sahip,
-Ölçme değerlendirme kriterlerini bilen,
-İş ve işlemlerini sayısallaştırabilen,ölçümlenebilir süreç yönetimi ve  projeleri yönetme becerilerine sahip,
-Tercihen İngilizce,ikinci yabancı dil olarak Almanca; Okuma yazma,anlama ve konuşması iyi olan,
-Sosyal,dışa dönük iletişimi güçlü olan,
-Tercihen İstanbul Anadolu Yakası ikametli veya ikamet edebilecek olan,
-Bay ve bayan adaylar istihdam edilecek olup,bay adayların askerliğini yapmış vey askerlikle ilişiği bulunmayan,

NOT:
ÖZGEÇMİŞLERİ FOTOĞRAFSIZ VE ADRES BİLGİLERİ YETERSİZ ADAYLARIN MÜRACATLARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

"Firmamız aracılığı ile iş arayan adayların özgeçmişleri ve müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve müracat anında firmamıza ibrazı  gerekmektedir.

"ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ "Türkiye İş Kurumu' nun 303 numaralı izin belgesi ile 2008 yılından beri "İŞKUR Özel İstihdam Bürosu" faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.
"ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ." Türkiye İş Kurumu' nun 303 numaralı izin belgesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy
Dün
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, Tekirdağ - Muratlı
Bugün
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
KLEPSAN KLAPE VANA ÖLÇÜ ALETLERİ SAN. TIC. LTD. ŞTI.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Muğla
Bugün
BAŞVUR
Üçay İnş.Elektromekanik San ve Tic.A.Ş
Muğla
Bugün
BAŞVUR
Koltek Müşavirlik A.Ş.
Kocaeli, Sakarya
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.

2007 yılında kurulan firmamız; 2008 yılından itibaren İŞKUR Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerine devam etmektedir. Nitelikli personel seçme-yerleştirme, danışmanlık hizmetleri verilmektedir. 

Sanayi ilk 500, Fortune 500, sanayi ikinci 500, Turquality destek kapsamındaki üretici firmalar ile ihracat 1000 sıralamasında yer alan üretici, endüstriyel, entegre, ihracatçı firmaların nitelikli personel tedarikinde bulunmaktayız. 

Kurumsal firmalarda, özellikle mühendislik-dış ticaret ve pazarlama departmanlarına en hızlı şekilde nitelikli personel temin etmeye yoğunlaşmış bulunuyoruz. Yoğun ve titiz personel tedarik çalışmalarımız ile işveren ve işgörenlere zaman kazandırırken nitelikli personelleri işverenler ile buluşturma süreçlerimizde istikrarlı, işgücü oluşturmaya katkıda bulunurken nitelikle personelin kariyer planlama süreçlerinde de danışmanlık hizmetlerimiz ile ülke ekonomisine ve istihdama her geçen gün daha fazla katkıda bulunduğumuz inancındayız. Nitelikli personel tedariki hizmet süreçlerimizde kişilik test envanteri uygulamalarımız ile kişiye özel departman uygunluğu, isabet oranımı %90’ın üzerine çıkmıştır.  

2013 yılından beri işveren ile yüzyüze iş görüşmesi planladığımız adayların %85’inin istihdamı gerçekleşmiş olup istihdamına aracılık etiğimiz adayların aynı işyerine 5. yıla geçme oranları ise %80’in üzerindedir. Yakalamış olduğumuz bu başarım ve iş kalitesini muhafaza ederek daha da geliştirme heyecanını işveren iş dünyası ile paylaşmanın kıvancını taşıyoruz.  

Nitelikli personel aday veritabanımız oldukça verimli ve geniş bir aday profiline sahip olup, farklı tedarik kanallarından müracaat eden adaylar ile her geçen gün artmaktadır. Günlük ortalama 1500’ün üzerinde aday müracaatı almaktayız.  

Ayrıca üst düzey yöneticiexecutive pozisyonların karşılanmasında 15. yılını dolduran firmamızın saha, sektör ve meslek deneyimimizi en etkili şekilde dış kaynak kullanımı olarak müşterilerimiz ile paylaşmaktayız. 

Demirçelik ve demirdışı metaller, otomotiv, otomotiv yan sanayi, tekstil, ambalaj, makine, lojistik sektörlerine çok daha hızlı nitelikli personel tedarikinde seçme yerleştirme faaliyetlerimiz devam etmektedir.  

Üretici, endüstriyel, entegre, ihracatçı firmalarımızın güven, destek ve işletmelerde ana unsurları teşkil eden nitelikli personellerin kariyer planlamasında firmamızı tercih etmeleri destek ve güvenleri ile 15. yılımızı doldurmanın sevinç ve gururunu tüm işveren-işgörenlerle paylaşmaktan mutluyuz. Sizlerle nice 10 yıllara ulaşabilme heyecan ve ümidini taşımaktayız. 

Bu heyecan ve arzu ile ülkemizin muasır medeniyetler seviyesini yakalaması ve yaşam kalitesinin, refah düzeyinin artması, konulan ihracat hedefleri ile dünyanın en gelişmiş ilk 10 ekonomisi arasına girmesi hedefleri sürecinde katkıda bulunduğumuz inancındayız. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları