Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İspanyolca Öğretmeni

İstanbul Anadolu Yakası
  • 6.12.2022
  • 0 - 20
GoStudent Turkey  İspanyolca Öğretmeni İş İlanı

İş Tanımı

GoStudent, 2016 yılında Viyana'da kurulmuş olan dünyanın önde gelen çevrimiçi özel ders platformlarından biri olup, 3 milyar Euro değerindeki Avrupa'nın en değerli EdTech firmasıdır. Vizyonumuz, öğrencilerin tam potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmaktır.

Platformumuzda öğrenme konusunda yardıma ihtiyacı olan veya desteğimizle tam potansiyellerine ulaşmak isteyen her yaştan öğrenciye hizmet vermekteyiz.

GoStudent Türkiye'de öğrencilerimize 16'sı yabancı dil olmak üzere 37 farklı branşta ders alma imkanı sunuyoruz ve bu ilanımızla her yaştan ve her seviyede öğrencimize ders verebilecek İspanyolca öğretmenleri arıyoruz! 

Çevrimiçi ders verme konusunda deneyimliyseniz, lütfen öğretmen topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen başvuru formumuzu doldurun!

https://tr.gostudent.org/basvuru

Avantajlarınız:
-GoStudent tarafından sağlanan öğrenci-öğretmen eşleştirmesi
-İstediğiniz yerde ve istediğiniz zaman online çalışabilme imkanı
-Zamanınızı özgürce planlama fırsatı
-Kullanımı kolay platform
-Kişiye özel destek

Sizinle tanışmak için sabırsızlanıyoruz!
GoStudent Türkiye 

Aranan Nitelikler

Aşağıdaki dillerde öğretmenlik tecrübeniz varsa, ders vermeyi seviyor ve kendiniz için mükemmel bir iş arıyorsanız GoStudent'a katılın ve online birebir ders vermeye başlayın!

Almanca- Fransızca- İspanyolca - İtalyanca- Rusça- Felemenkçe- Portekizce- Japonca- Korece- Çince- İsveççe- Norveççe- Danca - Lehçe

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
KAVRAM KURS MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÖZEL KIRAÇ OKULLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Son 1 Ay
BAŞVUR
KAVRAM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
4.03.2024
BAŞVUR
KAVRAM KURS MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
4.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
4.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GoStudent Turkey

GoStudent'ta misyonumuzu yerine getirmek için her gün tutkuyla çalışıyoruz. Dünyanın 1 numaralı okulunu inşa ediyoruz! Neden mi? Çünkü dünyadaki her bir öğrencinin, en iyi öğretmenlerden uygun fiyatlı ve ilham verici dersler aracılığıyla tam potansiyellerini keşfedebileceklerine inanıyoruz. Amacımız, öğrencilerimizde gelecekteki hedeflerine ulaşmaları için uzun vadeli öğrenme başarısı ve bilinci oluşturmak

Kurucularımız & Yönetim Kurulumuz

Dünyamız son 100 yılda büyük ölçüde değişti, ancak çocukların öğrenme şekli, siniflari hala aynı. Bunun değişmesi gerektiğine inanıyoruz! Bu nedenle GoStudent'in kurucuları Felix ve Gregor 2016'da bizim bildiğimiz şekliyle eğitimi tersineçevirmeye karar verdiler. Avusturya'da ücretsiz bir ev ödevi sohbet grubu olarak başlayan GoStudent, artık yetkin öğretmenlerle çevrimiçi görüntülü sohbet yoluyla bire bir özel derslere odaklanan uluslararası bir öğrenme platformu.

MİSYONUMUZ

Dünyanin 1 numarali okulunu inşa ediyoruz!
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları