Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İthalat İhracat Elemanı

  • 7.06.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

 Endüstriyel mutfak ekipmanları ve temizlik ürünleri sektöründe faaliyet göstermekte olan şirketimize aşağıdaki niteliklere sahip ‘’İthalat-İhracat Elemanı’’ alınacaktır.

Endüstriyel Mutfak sektörünün güçlü firmalarından olan firmamızın başta Almanya olmak üzere İtalya, İspanya, Fransa, İngiltere, Avusturya ve ABD'den gerçekleşen makine ve ekipman ithalat süreçlerinin yönetilmesi. 

İthalatını yaptığımız ürünlerin yurtdışına siparişlerinin verilmesi, nakliye sürecinin organize edilmesi, malın Türkiye'ye girişinden sonra gümrükleme işlemlerinin organize edilerek malın ithalatının tamamlanması. 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret bölümlerinden mezun veya Dış Ticaret alanına ilgili/deneyimli,
  • Çok iyi derecede İngilizce konuşabilen,
  • Microsoft Office programlarına iyi bir şekilde kullanabilen,
  • Tercihen 2-3 yıl iş deneyimi olan,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış
  • Düzgün diksiyona sahip,
  • Logo programını kullanabilen,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • Girişken ve çözüm odaklı İthalat-İhracat Elemanı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
SELEN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Ay
BAŞVUR
Kerem Plastik Elek. San. Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
ALTEK DOKUM HADDE MAM.SAN.TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Yalova, Bursa, Bilecik
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AVEKO AMBALAJ DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Bugün
BAŞVUR
ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AKTÜRK DIŞ TİCARET LTD.

-Winterhalter, sanayi tipi bulaşık makina sistemlerinde uzmandır. Bulaşık makinelerinin,deterjanlarin, temizlik ürünlerinin, su aritma cihazlarının ve basketlerin mükemmel yıkama sonuçları vereceği garantilidir. Winterhalter ürünleri yenilikçi özellikleri, verimleri, kullanım kolaylıkları ve uzun yıllardır profesyonel bulaşıkhanelerde ortaya koyduğu sonuçlarla öne çıkmaktadır.

-Dünyanın her yerinde gıda hizmetleri ve catering tesisleri yelpazesinin tamamı, Winterhalter ismine ve bulaşık yıkama teknolojilerine güveniyor.

-Winterhalter, 1947 yılında Karl Winterhalter tarafından Almanya’nın güneyindeki Friedrichshafen şehrinde kurulmuştur. Günümüzde, kurucunun oğlu Jürgen Winterhalter ve torunu Ralph Winterhalter aile şirketini yönetmektedir. Dünya çapında 1200'in üzerinde çalışanıyla aile şirketi, endüstriyel bulaşıkhane endüstrisinde küresel aktörlerden biridir.

-Şirket genel merkezi Konstanz gölü yakınındaki Meckenbeuren kasabasinda, Almanya’dadır. Edingen Almanya ve Rüthi’de İsviçre ek tesisler açılmıştır. Winterhalter, dünya çapında 70’in üzerinde şube ve ortağı tarafından temsil edilmektedir.

-Şirket kurucusu Karl Winterhalter tarafından belirlenen “Başarı her zaman ekip işidir” sözü şirket sloganı haline gelmiştir. Bu anlayış, günümüzde temel ilkelerimize yansımıştır ve ortaklarımız ile çalışanlarımız tarafından da aynı şekilde aktif olarak benimsenmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları