Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İZMİR Şube Eğitim Danışmanı Ekip arkadaşı arıyoruz.

İzmir Konak, İzmir
  • 16.03.2023
  • 100 - 200
Yurtdışı bağlantılı ilan

İş Tanımı

İzmir, Alsancak kurs merkezimizde, Eğitim Danışmanı olarak aramıza katılmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.
İnsan ilişkilerinde kendine güvenen enerjik ve pozitif bir yapıya sahip olmak, Eğitim Danışmanlığı pozisyonu için en başta gelen özelliklerdendir.
Kursumuza katılmak isteyen adayların ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlamak ve adayları doğru programlara yönlendirmek iş tanımının en önemli parçasıdır.Ayrıca, Eğitim Danışmanı, Kurumumuz içerisinde öğrenci adaylarının ilk karşılaşacağı kişi olduğundan, dil okulumuzda çok değerli bir yere sahiptir.
Sorumluluklar arasında, Akın Dil Kursumuzda yapılan tüm eğitim faaliyetleri ile ilgili öğrenci adaylarına bilgi vermek, kayıtlı öğrencilerimizin yoklama takibini yapmak, sınav ve telafi derslerini organize etmek, özetle öğrencilerimizin eğitim süreçleri boyunca onlara destek vermek bulunmaktadır.
Önemli Not: Eğitim Danışmanlarımız, ilk iş günlerinde, kurum içi eğitime alınırlar ve bu eğitim süreci kendilerini hazır hissettikleri güne kadar devam eder.
Amacımız, gerektiğinde inisiyatif kullanabilen, bilgili, donanımlı ve kendine güvenen danışmanlar yetiştirmektir. Öğrencilerimiz, Eğitmenlerimiz ve Yönetim kadromuz gibi, Eğitim Danışmanlarımızın da mutlu bir ortamda çalışması bizim önceliklerimiz arasındadır. Ancak bu şekilde bireyler kendilerini geliştirerek maksimum verim ile çalışmaktadırlar.

Aranan Nitelikler

Tercihen daha önce eğitim sektöründe çalışmış,
Takım çalışmasına uyumlu,
Esnek çalışma saatlerinde ve hafta sonları çalışabilecek (Vardiyalı Çalışma Sistemi)
Etkili iletişim becerilerine ve ikna kabiliyetine sahip,
Diksiyonu düzgün,
MS Office programlarını iyi bilen,
Bilgisayar ve internet okuryazarlığına sahip,
Dış görünümüne önem ve özen gösteren,
Pozitif ve güleryüzlü,
Vizyon sahibi
Sosyal Medya hesaplarını yönetebilecek bilgi ve tecrübesi olan
En az orta düzey İngilizce bilen (tercih sebebidir)

T.C. kanunları ve MEB yönetmelikleri uyarınca çalışmasında engel bir durumu bulunmayan adayların başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bemar Kariyer Okulu
İzmir - Karabağlar
Bugün
BAŞVUR
Bemar Kariyer Okulu
İzmir - Karşıyaka
Bugün
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
İzmir - Bayraklı
Bugün
BAŞVUR
American VIP Language Schools
İzmir
Bugün
BAŞVUR
American VIP Language Schools
İzmir
Dün
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
İzmir - Aliağa, İzmir - Aliağa, İzmir - Aliağa, İzmir - Çiğli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları
İzmir - Buca
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bemar Kariyer Okulu
İzmir - Karşıyaka, İzmir - Karşıyaka
Son 1 Ay
BAŞVUR
İZMİR ÇANKAYA LİMİT KURS
İzmir - Konak, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AKIN DİL EĞİTİM MERKEZİ

Biz Kimiz?

İngilizce eğitim alanında yeni bir tarz yaratan AKIN DİL Eğitim Merkezi, 2003 yılından beri alanındaki yayınları ve profesyonel eğitim programları ile Türkiye’nin en önde gelen ve prestijli YDS, GENEL İNGİLİZCE, TOEFL-IBT, IELTS ve Yurtdışı Eğitim Danışmanlık kurumlarından bir tanesidir. 

Ankara Merkez şube başta olmak üzere Türkiye’de 12 şehirde İngilizce eğitimi veren saygın ve güvenilir İngilizce kursları arasında öncü konumdadır. Kurumuz, 11 şubesi ile Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini yürütmekte ve her 6 aylık dönemde 3.000′ den fazla öğrenciye hizmet vermektedir.

Kaliteli ve Güler Yüzlü Hizmet Anlayışı

Gerek dil kurslarımızda, gerekse yurtdışı eğitim programlarımızda AKIN Dil Eğitim Merkezi’nde programlar hakkında bilgi sahibi olan doğru rehberlik yapabilecek kişiler danışman olarak görev yapmaktadır. Tüm çalışanlarımız, kursiyerlerimize ve bilgi almak için gelen herkese onların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak güler yüzle yaklaşmakta ve detaylı bilgi vermektedir. Kantin ve yardımcı hizmetler personelimiz de gayret ve özverili bir çalışma ile temiz, huzurlu ve ferah bir ortam oluşturulmasına katkı sağlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları