Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Üretilecek iş parçalarının; istenilen gereksinimleri sağlayacak şekilde ve teknik resmine uygun kaynak operasyonunu gerçekleştirmek,Yapılacak işe uygun olarak çalışma yerini düzenlemek; makina, fikstür, donanım, alet ve malzemeleri doğru seçerek hazır hale getirmek ve kaynak öncesinde parçaları kaynak işlemine hazır duruma getirmek,Kaynak işlemi sonrasında taşlama ve / veya keski ile çapak ve cürufları temizlemek ve kalite standartlarına uygun ürün teslim etmek,Üretim ve sevkiyat planına uygun olarak amirinden aldığı öncelikler doğrultusunda istenen parçaların üretimini gerçekleştirmek,Ürettiği malzemeyi uygun şekilde kontrol etmek Üretim verimliliğinin artırılması için farklı fikirler üreterek sürekli iyileştirme faaliyetlerine katkıda bulunmak,Gerektiğinde fabrika içerisindeki tamir amaçlı kaynak işlerine destek olmak,Çalıştığı tezgahtaki tüm kalıp, fikstür, takım, aparat vb. ekipmanların bakımlarını yapmak gerektiğinde amirini bilgilendirerek ihtiyaçların teminini sağlamak,Yapılacak işe uygun olarak çalışma yerinin tertip, temizlik ve düzeninden sorumlu olmak,Başta kendisi olmak üzere tüm takım üyeleri ile iş güvenliği, çevre ve enerji yönetim sistemi prosedür, talimat ve kurallarına uygun çalışmak,Şirketin idari ve yönetsel yönetmeliklerine uygun şekilde çalışmak,Fabrika teknik ve disiplin şartlarına uyum sağlamak,Dikkatli ve detaycı çalışma becerisi sergilemek, 

Aranan Nitelikler

Gazaltı kaynağında çalışmış ve hassas kaynak yapabilen, Kaynakçı Sertifikasına sahip (MYK),Teknik resim okuyabilen ve teknik resme uygun imalat yapabilen,Ölçüm aletlerini kullanabilen,Öğrenmeye ve sürekli gelişime açık olan,Ekip çalışmasına yatkın, dinamik, titiz, detaylara önem veren,Kişisel motivasyona , İş disiplinine ve planlama yeteneğine sahip, sorumluluk almaya istekli,Analitik, hızlı ve sonuç odaklı çalışabilen, iletişime ve gelişime açık,İş sağlığı ve güvenliği uygulamalarını bilen ve yerine getirmeyi önemseyen.
ATEP Elektrik Pano Malzemeleri San.Tic.A.Ş. olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Bu pozisyonda, yeteneklerinizi ve deneyiminizi kullanarak firmamızın başarısına katkıda bulunma fırsatı bulacaksınız. Eğer bu ilanı okurken kendinizi düşünüyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Not: İşe alım sürecimizde adaylarla yüz yüze görüşme yapılacaktır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
KAVRAM KURS MERKEZİ
Ankara - Çankaya
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ATEP ELEKTRİK PANO MALZEMELERİ SAN.TİC.A.Ş.

Atep Pano Aygün Özen ve Mehmet Cebeci tarafından 2006 yılında Antalya Organize Sanayi Bölgesinde 6594 m² alanda kurulmuştur.

Alanında uzman 40 kişilik kadrosuyla faaliyetlerini sürdüren firmamız; kurulduğu tarihten itibaren elektrik pano imalat ve montajında yenilikçi yaklaşımıyla her geçen gün kalitesini artırmış ve bu süreçle birlikte pazarda haklı bir ün kazanmış, yerel birçok üretici firmadan izlenir duruma geçmiştir. Faaliyete başladığı ilk yıllarda ulusal projeler yaparken; kalite, teknoloji, özen ilkelerini benimseyerek kısa sürede uluslararası projelere imza atmıştır. Bu durumla birlikte ülkemizin ihracatına katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşamaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları