İş Tanımı

Mersin Gülnar'da yürütmekte olduğumuz İçmesuyu İnşaatı (kazı/mıcır serimi/boru ve tahliye hattı döşenmesi/açılan hattın kapanması/servis yolu inşaatı/sanat yapıları ve betonarme inşaat işleri vb.) projemizde görev almak üzere operatörlük tecrübesi olan, belgeli ve ehliyetli "Kepçe Operatörü'' arayışımız bulunmaktadır. 

*Beton sevk sürecinin prosedür ve talimatlara uygun işleyişini sağlamak,
*SRC operatör belgesi,
*E sınıfı ehliyeti olan,
*Kepçe ekipmanlarının kullanımı ve bakımı konusunda bilgi sahibi olmak,
*Kepçe Operatörlüğü konusunda deneyim sahibi olmak,
*İş güvenliği kurallarına hakim olmak,
*Ekip çalışmasına yatkın olmak,
*Sorumluluk sahibi ve disiplinli çalışmak,
*Mersin ilinde ikamet eden ya da Şantiyede ikamet edebilecek.
*Askerlik hizmetini tamamlamış takım arkadaşına ihtiyacımız vardır.

Aranan Nitelikler

Operatörlük tecrübesi olan, belgeli ve ehliyetli, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına riayet eden; Elleri, gözleri ve ayakları sağlam ve bunları eşgüdümle kullanabilen. Çevredeki çeşitli uyarıcıları aynı anda algılayabilen. Dikkatli, sorumlu, titiz ve tedbirli. Mekaniğe ve makinelere hevesli ve ilgili. İş sağlığı ve güvenliği mevzuatına hakim. Stres yönetimi konusunda başarılı. Diğer çalışanlar ile iletişim halinde olabilen. Takım çalışmasına yatkın.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
KAVRAM KURS MERKEZİ
Ankara - Çankaya
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EMRE RAY ENERJİ İNŞAAT SAN VE TİC.A.Ş.

EMRE RAY, kurulduğu günden bugüne; Enerji, İnşaat, Ulaştırma, Haberleşme ve Raylı Sistemler konularında faaliyet göstermektedir.Şirket, Demiryolu Üstyapı, Elektrifikasyon, Sinyalizasyon ve Haberleşme, Hidroelektrik Santraller, Enerji Üretimi ve İşletmesi, Elektrik İletimi, Dağıtımı, Telekomünikasyon ve Kablo Şebekeleri, Bina İnşaatları ve Alt Yapı İşleri konularında birçok projeyi hayata geçirmiş bulunmaktadır.

EMRE RAY, öncelikli olarak Raylı Sistemler sektöründe: KATENER, GÜÇ TEMİNİ, SİNYALİZASYON, TELEKOM ve SCADA, ÜST YAPI SİSTEMLERİ'ne ray, travers, balast işlerine yönelik tasarım; dizayn, proje ve fizibilite; sistem mühendisliği; malzeme temini ve montajı; kurulum; test ve devreye alma alanlarında hizmet vermektedir.Bu kapsamda, ülkemizin en önemli projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren Projelerinin hayata geçirilmesinde, tüm çözümleri kendi mühendisleri ile üreten ilk yerli firma olarak yüksek kalite ve hizmet anlayışıyla üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerini getirmiştir. İmalat atölyesinde; Raylı Sitemler Sektöründe, Demiryolu Elektrifikasyonu ve Sinyalizasyonu projelerine ve diğer sektörlere yönelik imalatlar da gerçekleştirilmektedir.EMRE RAY, taahhüt sektörünün yanı sıra Raylı Sistemler Demir yolu üst yapısı, Elektrifikasyon ve Sinyalizasyon Haberleşme Tesisleri için, Enerji Üretimi Tesisleri, 380/154 kV'luk Trafo Merkezleri ve Enerji Nakil Hatlarına yönelik olarak; bakım onarım ve işletme hizmetleri de sağlamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları