Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Otomotiv sektörünün öncülerinden olan Kar Grup Otomotiv şirketlerinden Beylikdüzü (Günlük Kiralama ) şube de görevlendirilmek üzere RENT A CAR SATIŞ DANIŞMANI aramaktayız.

Hedef doğrultusunda Rent a Car satış ve ek satışların gerçekleştirilmesi
Mevcut ve yeni müşterilerin taleplerini almak
Fiyat teklifi sunmak firmaya bağlılığını artırmakSistem üzerinden araç filolarının takibini yapmak

Aranan Nitelikler

En az lise,Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
Satış alanında kariyer hedefi olan
Aktif araç kullanan
Müşteri memnuniyetini ön planda tutan
Dinamik,sorumluluk sahibi,güler yüzlü
Ekip çalışmasına yatkın
MS Office programlarına hakim
Avrupa yakasında oturan Beylikdüzü,Avcılar,Büyükçekmece,Yakuplu civarlarında ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ORKUN GROUP - ORKUN ULUSLARARASI NAKLİYAT İHRACAT
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KAR OTOMOTİV VE SERVİS HİZMETLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Kar Grup 30 yılı aşkın süredir otomotiv sektörünün en iyi üyelerinden biri olarak her yıl büyüyerek hizmet vermeye tüm hızıyla devam etmektedir. Şirket Kubilay Ercan Erdem tarafından 1986 yılında faaliyete geçirilmiştir.Kar Grup ilk olarak sektörde Massey Ferguson, Mazda Dacia, Nissan ve Daihatsu markalarının bayiliklerini yapmıştır.

Kuruluşumuzdan bu yana ‘Dürüstlük ve Güvenilirlik’ ilkesini benimsemekle birlikte; her zaman işinde uzman, çalışanlarına inisiyatif veren, değişim, gelişim ve kurumsallaşmayı ön planda tutan bir yapıda çalışmaya devam etmekteyiz.

Çünkü biz, bir şirketten çok aile olduğuna inanan, bütün ilişkilerinde sevgi, saygı ve iyi niyet kuralları ile hareket eden, ekip bilincini kendine empoze etmiş, çalışan kadromuzla emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz. Güven, dürüstlük ve kaliteli hizmet satış politikamızın vazgeçilmezi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Kar Grup, 1999 yılında Citroen Yetkili Satıcılık & Servislik ve Toptan Yedek Parça departmanlarını bünyesine eklemiştir. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışının ‘Tecrübemiz, Teminatımızdır’ İlkesiyle Şirketimize 2008 yılında Ford Yetkili Satış&Servis markası eklenmiş ve son olarak 2014 Mayıs ayı itibariyle lokasyonumuzu taşıdığımız Haliç’in Kıyısı Eyüp’te markalarımıza Toyota Yetkili Satış&Servisi’ni de eklemiş bulunmaktayız. Tüm bunlarla birlikte şirketimiz bünyesinde 2.el, Kiralama ve Sigorta departmanlarımız da bulunmaktadır. Artık Kar Grup İstanbul’un incisi Haliç Kıyısında üç markamız; Citroen, Ford ve Toyota Toptan Yedek Parça, 2.el ve sigorta departmanlarımız ile aynı lokasyonda, aynı anda üç markamıza ve diğer hizmetlerimize dokunma imkânı sağlamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları