Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kurumsal Satış Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü
  • 2.12.2020
  • 100 - 200
RAMADA BEYLİKDÜZÜ Kurumsal Satış Sorumlusu İş İlanı

İş Tanımı

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Ramada Beylikdüzü Otel’in Satış & Pazarlama bölümünde istihdam edilmek üzere Kurumsal Satış Sorumlusu takım arkadaşı aramaktayız.Şirket bağlılığına ve uzun vadeli iş ilişkilerine önem veren bir kurum olarak, karşılıklı güven duygusu ile olabildiğince uzun süreli çalışma amacında olan adayları tercih etmekteyiz.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun 
  • İyi derecede İngilizce, tercihen birden fazla yabancı dil bilen 
  • 4 ve 5 yıldızlı otellerde benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli 
  • B Sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif olarak araç kullanabilen 
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek 
  • MS Office ve Opera programlarına hâkim 
  • Organizasyon yönü güçlü 
  • Güler yüzlü ve temsil kabiliyeti yüksek 
  • Sözlü ve yazılı iletişimi kuvvetli, insan ilişkilerinde başarılı 
  • Misafir memnuniyetini sağlayabilen, stres yönetimi konusunda kendisini geliştirmiş 
  • Diksiyonu düzgün ve ikna kabiliyeti yüksek 
  • Problem çözme yeteneği olan, dikkatli, empati kurabilen ve sonuç odaklı çalışabilecek 
  • Ekip çalışmasına yatkın 
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış 
  • Bay-bayan 
  • İstanbul Avrupa yakasında, tercihen Beylikdüzü ve çevresinde ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

PİLSAN PLASTİK VE OYUNCAK SAN.A.Ş.

Pilsan Plastik Ve Oyuncak San. A.Ş.

-Hikâyemiz 1940’lı yıllarda başladı. Taş plak dinlemenin, haberleri ajanstan takip etmenin ve tahsil için Avrupa’ya gitmenin moda olduğu zamanlardı... Dönemin zorlu koşullarına rağmen, kurucumuz Yakup Çetinalp oyuncakları o kadar seviyordu ki, çalıştığı sektörü değiştirip oyuncak dünyasına adım attı. İyi ki de attı, bakın sonrasında olaylar nasıl gelişti…

-Yakup Çetinalp kurşun askerleri üretmeye başladığında el ile baskı yapılan makineler kullanıyordu, toplam üretim yaptığı alan ise 40m² ile sınırlıydı ve Türkiye’de oyuncak sektörü yok denecek durumdaydı. Oğlu Hasan Faruk Çetinalp de altı yaşında babasına katıldı ve birlikte Anadolu’yu gezerek bu küçük atölyede ürettikleri kurşun askerleri sattılar. Üstelik daha pazarlama teknikleri icat edilmemişti ve tanıtımlarını yapabilecek ajansların kurulmasına onlarca yıl vardı. Unutmadan, o dönem Pilsan’ın adı Afacan Oyuncak’tı ve logosu başına şapka yerine tava geçirmiş, çilli, afacan bir çocuktu.

-Zamanla kurşun askerler yerini plastik askerlere bıraktı. Baba oğul yaratıcılıklarını kullandılar ve sektörün belki de ilk çekilişle pazarlama yöntemini uyguladılar, kurşun askerleri ‘niyet’ kâğıtlarına sardılar ve insanlara hediye kazanmanın heyecanını yaşatıp oyuncak sattılar. Bunun 1940’lı yıllarda yapıldığını hayal edin… Gerçek bir pazarlama başarısı! Zaman değişti, taş plaklar yerini dijitale bıraktı, haberler ajanslardan değil sosyal medyadan takip edilir oldu. Elbette biz de değiştik, geliştik ve zamanı yakaladık. Bugün Hasan Faruk Çetinalp öncülüğünde, 85.000 m²lik kapalı alanda, son teknoloji makinelerle üretim yapıyoruz.

-Kurşun askerlerle başlayan yolculuğumuz, her yaş grubundan çocuğa hitap eden, yüzlerce çeşit ürünle devam ediyor. Sadece çocuklar mı? Yaşı kaç olursa olsun, içindeki çocuğu kaybetmeyen herkese göre bir oyuncağımız var. Dönemin efsaneleri arasına giren Kuzey Kalesi, hemen her çocuğun rüyası akülü arabalar ya da sevimli bir kaydırak… Çocukları seviyoruz ve oyuncaklarımız rengârenk olsa da, hayatın gerçek renklerinin onlar olduğunu biliyoruz. Bu nedenle tüm ürünlerimiz profesyonel ekibimiz tarafından, titizlikle tasarlanıyor ve çocuk sağlığına, gelişimine uygun şekilde üretiliyor. Amacımız sadece çocukları eğlendirmek değil, onların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak.

-Hikâyemiz burada bitmedi; biz İstanbul – Silahtar’daki 40m² atölyeye sığmadık, önce Türkiye’ye, sonra da dünyaya açıldık. Kim bilir, belki de çocuğunuzun elinden düşürmediği Pilsan oyuncağın aynısı, dünyanın öbür ucundaki başka bir çocuğun en iyi oyun arkadaşıdır… Yolculuğumuz burada bitmedi elbette; hala aynı heyecanla çalışıyoruz ve hedefimiz kimsenin yapmadığı oyuncakları üreterek hayatlarınızda güzel izler bırakmaya devam etmek. Bu keyifli yolda sizi de yanımızda görmekten çok memnunuz.

  • Misyonumuz;
-Çocukları seviyoruz ve oyuncaklarımız rengârenk olsa da hayatın gerçek renklerinin onlar olduğunu biliyoruz. Bu nedenle tüm ürünlerimiz profesyonel ekibimiz tarafından, titizlikle tasarlanıyor ve çocuk sağlığına, gelişimine uygun şekilde üretiliyor. Amacımız sadece çocukları eğlendirmek değil, onların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak. Çevreye saygılı, yenilikçi, modern üretim anlayışımızla ve birbirinden eğlenceli ürünlerimizle dünyadaki her çocuğun hayatına dokunmak istiyoruz.
  • Vizyonumuz ;
-Sağlıklı ham maddeden üretilen, kaliteli ve eğlenceli oyuncaklara ulaşmanın her çocuğun hakkı olduğunu düşünüyoruz ve teknolojiyi hayal gücüyle birleştirip, her yıl oyuncaklarımızı dünya çapında daha fazla çocuğa ulaştırarak sektöre öncülük ediyoruz. Bu anlayıştan yola çıkarak, ülkemizde edindiğimiz sektör liderliğini dünya çapında yakalamak istiyoruz.

Ramada by Wyndham Beylikdüzü

-Yeni mekânlar, yeni insanlar, yeni deneyimler… Seyahat etmek güzeldir, özellikle de gittiğiniz yerde evinizin sıcaklığını bulabileceğiniz bir adresiniz varsa… Dünyanın en büyük otel grubu Wyndham Hotel Group’a bağlı olan Ramada Beylikdüzü Otel olarak misyonumuz, konforunuzdan ödün vermeden evinizde hissetmenizi sağlamak.

Ramada Beylikdüzü Otel’de Yaşam;

-Ramada Beylikdüzü Otel 43 Deluxe King, 63 Deluxe Twin, 7 Deluxe Sea View, 6 Deluxe with Balcony ve 1 engelli odası olmak üzere toplam 120 oda ile hizmet vermektedir. Tüm odalarımız misafirlerimizin konforu düşünülerek tasarlanmıştır. Odanızdan çıktığınızda sizi Ramada Restoran’ın muhteşem açık büfe kahvaltısı karşılıyor ve güne zinde başlamanız için birbirinden leziz seçenekler sunuyor. Günün devamında ihtiyaçlarınız doğrultusunda SPA, sauna gibi kişisel bakım seçeneklerini değerlendirebilir, çalışmak isterseniz tecrübeli ekibimizin desteğiyle, her türlü ekipmanı sunduğumuz toplantı salonlarımızı kullanabilirsiniz.

Kolay Ulaşım;

-Ramada Beylikdüzü Otel havaalanına, fuar ve kongre merkezlerine, toplu taşıma duraklarına yakın konumu ile iş seyahati için İstanbul’a gelen konuklarına ulaşım kolaylığı sağlıyor. Planlarınızı ertelemek zorunda kalmadan her yere yetişebilirsiniz!

İstanbul’u Keşfedin;

-Ülkenin kültür ve etkinlik başkenti olan İstanbul’da yılın her dönemi ilginizi çekecek bir konser bulabilir ya da kendinizi ödüllendirerek bu benzersiz şehri keşfe çıkabilirsiniz. Ziyaretleriniz boyunca sizi ağırlamaktan keyif duyuyoruz…

Haberdar Olun;

-Web sitemizi takip ederek ya da elektronik bültenimize abone olarak İstanbul’daki önemli etkinlikleri, fuarları ve organizasyonları takip edebilir; vereceğimiz ipuçları sayesinde seyahatinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları