Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Lazer Kesim Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası
  • 31.03.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Firmamız sac işleme sektöründe 12 yıldır faaliyet göstermektedir.Lazer kesim, büküm, kaynak, montaj, boya ve kaplama hizmetleri ile yarı mamül ve bitmiş ürün üretmekte olan firmamız için " Lazer Kesim Programcısı " aramaktayız.

Aranan Nitelikler


Lazer Kesim Programlama konusunda deneyimli,
Lazer Kesim Programını daha önce kullanmış Bysoft,Metalix,Lantek vs. (Trutops kullanmış olması öncelikli tercih sebebidir)
Autocad programını iyi derecede kullanabilen,
Teknik resim bilgisine hakim,Problem çözme yeteneği olan,
Takım çalışmasına önem veren,
Gerektiğinde ekstra mesai yapabilen,
Sac işleme sektöründe minimum 2 yıl deneyimi olan,
Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen çalışma arkadaşları aramaktayız.
Sosyal Haklar :Yol Ücreti, sigorta, agi, sabah kahvaltısı ve öğle yemeği.
Servisimiz vardır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
29.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Atom Karınca Lazer Kesim

Atom Karınca Lazer Kesim ailesi olarak;müşterilerimize sürekli en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmak ve kendi sektörümüzde en güvenilir ve tercih edilir tedarikçi firma olmak amacıyla tüm faaliyetlerimizi uluslar arası standartlara uygun olarak gerçekleştirmekteyiz.Kurumsallaşmanın temel göstergelerinden biriside üretilen ürün kalitesini maksimuma yükseltmeye çalışmak olduğundan ISO Kalite standardının gerektirdiği tüm çalışmaları en yüksek titizlikte yapmaktayız. Şirket olarak müşterilerimize Avrupa standartlarında ürün ve hizmet sunabilmek için dönemsel olarak personelimize işimize dair update eğitimleri veriyoruz.Yaptığımız bu çalışmalar neticesinde aşağıda sıraladığımız sektörlerde faaliyet gösteren yurtiçi ve yurtdışı firmalar ile fason veya proje bazlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekte hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları