Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Operatörü

  • 26.01.2023
  • 0 - 20

İş Tanımı

Tütün ve Tütün Mamülleri imalatı yapan firmamızın Kırklareli Babaeski’deki fabrikasında çalışmak üzere; aşağıdaki niteliklere sahip ve belirtilen işleri yapabilecek tecrübe ve niteliklerde "Makine Operatörü" aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen Üniversitelerin, Meslek Yüksek Okulları veya Endüstri Meslek Liselerin Teknik bölümlerinden mezun ( Makine, Elektrik vb.),
  • Üretim proseslerini geliştirme ve iyileştirme konularında katkıda bulunabilecek,
  • Sözlü ve yazılı iletişimi kuvvetli,
  • Vardiyalı çalışabilecek,Vardiyada sorumlu olduğu makinelerde üretim ve kalitenin devamını sağlayacak önlemleri alan,
  • Askerliğini yapmış,
  • En az ayni veya benzeri pozisyonda minimum 2-5 yıl arası deneyimi olan,
  • Babaeski/Kırklareli veya çevresinde ikamet eden veya edebilecek olan adaylar aranmaktadır.

Özet Bilgiler

CAGS TOBACCOAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Süper Film Ambalaj San.Tic. A.Ş.
Kırklareli - Lüleburgaz
28.02.2024
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CAGS TOBACCO

1982 yılından beri Tütün ve Tütün Mamülleri Üretim yapan firmamız, ıllardır süregelen kalite ve müşteri memnuniyeti önceliğimiz ile alanımızda global platformda önemli başarılarla yer edinmiş kurumsal markalarından biri olarak ülkemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu başarının verdiği sorumluluk bilinci ile Türkiye’de yer alan modern ve teknolojik üretim tesislerimiz ile yakaladığımız kalite standardımızı her zaman en üst seviyede tutmak için tüm enerjimizi harcıyoruz.

Gelişim ve yeniliğin gücüne olan inancımız sayesinde bugün en çok tercih edilen ve dikkat çeken üretim ve uygulama çalışmalarımız ile tütün ve tütün ürünleri kategorisinde en önemli imalatçı firmalar sıralamasında takdir gören bir konumda yer alabilmenin haklı gururu ve sorumluluk bilinci ile her geçen gün daha çok çalışıyor ve gelişiyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları