Metal Sac İşleri / Üretim Formeni
- 5.09.2020
- 50 - 100
İş Tanımı
- ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
- ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNİKERİ
- MESLEK LİSESİ (METAL - MAKİNE BÖLÜMÜ)
- TEKNİK LİSE (MAKİNE, METAL İŞLERİ BÖLÜMÜ) MEZUNU ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VARDIR.
Aranan Nitelikler
LİDERLİK VASIFLARINA SAHİP VE UYGULAMAYA DÖKEBİLECEK.
TEKNİK DÜZEYDE İNGİLİZCE MESLEKİ TERİMLERİNİ ANLAYABİLECEK
ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK
ÇORLU ERGENE VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEBİLECEK
ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR.
BAŞVURULAR ONLINE OLARAK TAKİP EDİLECEK OLUP, OLUMLU BULUNAN BAŞVURULAR İÇİN İRTİBAT KURULACAKTIR.
Özet Bilgiler
- Üretim Formeni
- Üretim - Endüstriyel Ürünler
- Üretim / Kalite
- Tam zamanlı
- Eleman
- Tekirdağ Ergene Tekirdağ - Ergene
Tekirdağ Çorlu Tekirdağ - Çorlu - 5.09.2020
- 30.10.2020
- 4.11.2020
Benzer İlanlar

KONUK ISI MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
1987 yılında kanatlı boru serpantin imalatı ile üretime başlayan firmamız, ürün yelpazesine, farklı akışkanlarla çalışan eşanjörleri buhar, kızgın yağ, sıcak su, kimyasal malzemeler, deniz suyu vb,endüstriyel amaçlı radyatörleri, aparey çeşitlerini, kondenser ve evaporatör tiplerini ekleyerek bugün 4000m2 lik kapalı alanda yaptığı ürünlerle özel sektöre ve devlet kuruluşlarına hizmet vermektedir.
Projelere uygun olarak dizayn edilip, 2 yıl garantili olarak üretilen eşanjör çeşitlerimiz ile gemi, petro- kimya ve petrol sanayi gibi özel tip ısı değiştiricileri kullanan kuruluşların ihtiyaçlarına etkin şekilde cevap verebilmekteyiz.
Üretimde ve hizmette kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini sağlamayı ilke edinmiş olan firmamız 2004 yılında TÜV-SÜD tarafından denetlenerek ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almıştır.
Isının değiştirileceği her yerde, uzman kadromuzun hazırladığı çözümlerle hizmet vermekteyiz.