Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Meyve Sebze Satınalma Sorumlusu

Bursa
  • 12.04.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

Firmamızın Meyve Sebze Satınalma bölümünden sorumlu olacak, uygun şartlarda meyve sebze tedariğini yapacak, şehir içi ve şehirdışı fiyat, kalite ve teslim performansı uygun alternatif tedarikçiler oluşturacak, tedarikçi ilişkilerini yürütecek, siparişler, depo ve stok durumunu kontrol edecek ve şubelere sevkiyatını planlayacak, Ürün iade süreçlerinin takibini yapabilecek satınalma sorumlusu aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Satın alma süreçleri konusunda en az 5 yıl deneyimli,

Satın alma bütçesini takip edebilecek ve raporlayabilecek,Haftalık ve aylık düzenli raporlamalar yaparak iş sonuçlarını ve performansı ortaya koyarak, süreç ve sistemleri sürekli iyileştirebilecek ve geliştirebilecek,

Satın Alma süreçleri gereği yurt içi seyahatlere engel hali bulunmayan,

Sonuç odaklı ve analitik düşünce yapısına sahip,

Ekip çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerileri yüksek,

Microsoft Office programlarını çok iyi kullanabilen,

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZHAN MARKETLER ZİNCİRİ

''Bir hayalin olsun, sana yol göstersin ve sürüklesin peşinden...''

-Nevzat Özhan da bir hayal kurmuştu Yenisölöz’de, 1963 yılında açtığı küçük bir bakkal dükkanında ...Nevzat Özhan’ın açtığı yolda yürüyen, ortak düşlere, ortak hedeflere sahip olan çocukları ise, Özhan’ı Bursa’ya taşıyarak, kentin ilk yerel marketi haline getirdiler.

-1963 yılında kurulan şirketimiz, Bursa genelinde 45 mağazası ve 900'ü aşkın çalışanı ile faaliyetlerine devam etmektedir. TSE-ISO 9001 Kalite güvenliği ve TSE-ISO-22000 Gıda Güvenliği Belgesi sahibidir.

-Zengin ürün çeşidimiz, titizlikle sürdürdüğümüz besicilik altyapısıyla sunulan et mahsullerimiz, balık çeşitlerimiz, Türkiye’nin dört bir yanından getirilen özel şarküteri ürünlerimiz; Özhan markasının hijyen ve güven farkıyla tüketiciye ulaşıyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, verimlilik ve kalite çalışmalarına da özen gösteren Özhan Marketler Zinciri, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni alan ilk yerel market unvanını taşıyor. Perakende sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücü sorununu çözmek için harekete geçen Özhan, kurduğu eğitim merkezinde çalışanlarına eğitimler veriyor. Özhan Eğitim Merkezi, Bursa'da bir ilk olma özelliği taşıyor.

-Özhan Marketler Zinciri olarak, müşterilerimizden ve çalışanlarımızdan aldığımız güçle, Bursa'da yeni mağazalar açarak, perakende sektöründe yeni istihdam olanakları yaratmaya ve çalışanlarımıza kariyer fırsatları sunmaya devam edeceğiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları