Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MONTAJ ELEMANLARI

İstanbul Avrupa Yakası
  • 24.03.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Led Aydınlatma alanında faaliyet gösteren fabrikamız için, İkitelli Lokasyonunda çalışabilecek, aşağıdaki niteliklere sahip "MONTAJ ELEMANLARI" pozisyonunda görev yapacak çalışma arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Erkekler için askerliğini yapmış olmak,
  • Lise – meslek lisesi olması tercih edilecektir,
  • Servis güzergahları üzerinde ikamet ediyor olmak,
  • Erkek  / Bayan personel  

Özet Bilgiler

3 N AYDINLATMA Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
29.02.2024
BAŞVUR
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
MERCAN HOBİ VE EĞİT.MALZ.OYUNCAK İTH.İHRSAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SENKROMA BOYAR MADDE TIC. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
STAR ÇELİK SAN VE TİC LTD
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, Ankara - Yenimahalle
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAESTRO OTEL TURİZM VE YATÇILIK LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

3 N AYDINLATMA

2004 yılında kurulan 3N Aydınlatma, geçmişten günümüze kadar sürdürdüğü hizmet anlayışı ile aydınlatma sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer almakta ve bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.

3N Aydınlatma'nın ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir. Perakende, finans, otomotiv, lojistik gibi alanlarda gerçekleştirdiğimiz başarılı projelerin odağında müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya yönelik iş anlayışımız yer almaktadır.

Uluslararası firmalarla sürdürdüğümüz işbirlikleri ile yolumuza devam ederken Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede, dünya standartlarında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.Üstün teknoloji, yüksek kalite ve dinamik bir insan kaynağını sektörümüzün kullanımına sunmaktayız. Enerji kullanımını kaynakların verimli kullanılması ilkesi ile yönettiğimiz çalışmalarımızda, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini tasarruflu ürün ve ekipmanlarla karşılamaya önem vermekteyiz.

"YANLIŞ PROJE EN PAHALI PROJEDİR" diye düşünüyoruz ve sizin için kapsamlı fizibilite çalışması yaparak en uygun maliyeti sunuyoruz. 3N Aydınlatma, yine bu bilinç çerçevesinde özellikle çocuk gelişimi, eğitim, çevre, kültür-sanat ve spor alanlarına odaklanan çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçirmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları