Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Montaj Kurgu Uzmanı

Ankara, Ankara Çankaya
  • 15.01.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

Başvuracak adayların Adobe Premier ve After Effects çok iyi derecede kullanabilen film editleme, kurgu, renk bilgisinde tecrübeli, pressetlere hakim olabilecek ekip arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

En az 2 yıl deneyimi olan
Video Kurgu programlarını kullabilen
Adobe After Effects, Premier, Photoshop
Güncel teknolojik gelişmeleri takip eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ENNEXT HZQ LTD. ŞTI.

ENNEXT HzQ’NUN DOĞUŞU

Doğru zamanda doğru yerde olmanın, biraz sabredip biraz da değişime ayak uydurmanın sonucunda var olan Ennext, yaptığı işin en iyisi olabilmek için yola çıkmış, yaptığı işlerde “Bu gelinebilecek son nokta” dedirtebilecek bir motto benimsemiştir.Her işin bir kimyası olduğuna inanıyoruz.

Bizim kimyamız da HzQ üzerine kurulu.

Hardy, cesur fikirlerimiz var.
Zealous, her zaman azimli ve heyecanlıyız.
Quality, kısa sürede yüksek kaliteli işler üretiyoruz.


HAKKIMIZDA

Dijitalleşen dünyada sadece geleneksel reklam yöntemlerinin yetersiz kaldığını biliyor, dijital reklamcılık konusunda da standart işlerin ötesinde fikirler üretiyor, mutlu markalar yaratan tam hizmet reklam ajansı olarak yer alıyoruz.

Global düşünürken, yerel hareket etmeyi de biliyor, markanızın yol haritasını çiziyoruz. Önce markanızı iyi tanıyor, sonra benimsiyoruz. Yaratıcı stratejinizi belirliyor, gereksinimlerinizin farkına varıyoruz. Harekete geçiyor, sizi anlıyor ve çözümler sunuyoruz.

TV filminden basın kampanyasına, açık hava çalışmalarından tanıtım videolarına, sosyal medya yönetimlerinden kurumsal kimlik çalışmalarına, broşür, prodüksiyon, Web ve E-ticaret sitesi yapımına kadar tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermek için hazır bulunuyor, hedeflerinizi hayata geçirmenin yolunu açıyoruz.

Bizi ayakta tutan deli dolu bir ruhumuz var. Profesyonel iş hayatımızın gücünü ekip ruhunun uyumundan alıyoruz. Değişimlerin önünü açıyor, ileriye bakıyoruz. Yeniliklerin ve dijitalleşmenin bize yeni ilhamlar verdiğini biliyor, her gün bir adım daha ilerliyor, bize kattıklarının farkına varıyoruz.

Ulusal alanda gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerin yanı sıra, başarı hikâyelerimizi de uluslararası alanlara taşımak istiyor, ses getirecek işlere imzamızı atmak istiyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları