FAY YAMANER MÜCEVHER VE SAAT A.Ş. Muhasebe Personeli İş İlanı

İş Tanımı

Fay Yamaner Mücevher ve Saat A.Ş. Bolu ve Çanakkale’de yer alan yedi mağazası ile sektörünün lider firmalarındandır. Kuyumculuk sektöründe ulusal mücevher markalarının Bolu’daki yetkili satış noktasıdır. Saat sektöründe ise Saat & Saat yetkili bayisi olarak dünya markaları ile birlikte, Swarovski gibi global bir markanın ithalatını yapıp, mağazalarında konforlu ortamda misafirlerine sunmaktadır. 2021 yılında Çanakkale 17 Burda AVM’de mücevher ve saat mağazasını açarak ulusal çapta ilk adımını atan şirketimiz 2023 yılında açtığı Espressolab ve Pizza Il Forno şubeleri ile kafe ve restoran sektörüne adımını atmıştır.

Bolu cadde merkez mağazmızda yer alan idari ofis bölümündeki muhasebe depertmanımız için bizimle uzun bir yola çıkacak Muhasebe Personeli çalışma arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Meslek Yüksek Okullarının Muhasebe bölümünden ya da Üniversitelerin İktisat, İşletme, Maliye gibi ilgili bölümlerinden mezun,
  • Muhasebe bürosu veya depertmanlarında en az 1 yıl deneyimli,
  • MS Office programına hakim, tercihen MİKRO programını bilen,
  • E-Fatura süreçlerine hakim,
  • Alış/satış faturalarını düzenleyip, banka işlemlerini işleyebilecek,
  • Yoğun iş temposunda analitik düşünebilen.


ÇALIŞMA KOŞULLARIMIZ:

  • Asgari ücret üzerinde maaş,
  • Sigorta ve Prim,
  • Firmamıza ait restoranımızda aşçımız tarafından hazırlanan öğle yemeği,
  • Mola saatlerinde çalışanlarımıza mağaza içi çay kahve ikramı,
  • Yıllık iki farklı sezonda kullanılmak üzere, mağazamız çalışanlarına özel kıyafet,
  • Uzman yöneticilerimiz tarafından kuyumculuk muhasebesi eğitimi verilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
25.03.2024
BAŞVUR
Bolu - Merkez
7.03.2024
BAŞVUR
Bolu - Merkez
7.03.2024
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FAY YAMANER MÜCEVHER VE SAAT A.Ş.

Bolu'da yer alan Cadde, 14 Burda AVM, Narven Termal Kasaba ve Çanakkale 17 Burda AVM'deki mağazalarında zengin ürün çeşitliliği ve konforlu sunum alanları ile faaliyet gösteren firmamız aynı zengin deneyimi online olarak da müşterilerine sunmaktadır.

Mağazalarımızda yer alan ithalatını gerçekleştirdiğimiz dünya markası Swarovski, kuyumculuk markaları Atasay, Cetaş, Favori'nin yanı sıra Lacoste, Seiko, Armani, Welder gibi popüler saat markalarının yanı sıra, kusursuz işçilik ile Fay Yamaner Mücevher tasarımı altın takılar da www.giftinn.com sitemizde cazip kampanyalar ile yer almaktadır.

30 yılın deneyimi ile mağazalarında güven, mükemmeliyetçilik ve en iyi fiyat politikası ile hizmet veren Fay Yamaner Mücevher'in online mağazası giftinn, canlı destek ekibi ile satış sırasında ve satış sonrası aynı kaliteyi sürdürmektedir.

Yamaner Kuyumculuk ve Mücevher 1989 yılında 9m2 bir kuyumcu olarak Bolu kuyumcular çarşısında emekli subay Ahmet Ş. Yamaner tarafından kurulmuştur. 1998 yılında İşletme lisans eğitimi sonrası Fatih Yamaner yönetiminde İzzet Baysal caddesine ilk mücevher ve saat mağazasını açılarak kuyumculuk sektörüne yeni bir pazar yeri oluşması başarılmıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları