Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Üretim Elemanı Yetiştirilmek Üzere
Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Hafta
Grafiker
Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Hafta
Firmanın Tüm İlanları

Muhasebe ve İnsan Kaynakları Sorumlusu

Malatya
  • 10.01.2022
  • 100 - 200

İş Tanımı

Malatya'daki fabrikamızda
  • Muhasebe sistemini ve yanı sıra Personel bordrolama, Sgk raporlama, İK süreçleri ve İdari İşler, Genel Muhasebe ve yasal mevzuata hakim olarak mevcut süreci yürütecek,
  • Genel kabul görmüş muhasebe ilkeleri ve tek düzen hesap planına göre tüm mali işleri, beyanname ve bildirimler dahil görev tanımı içerisinde zamanında ve etkin gerçekleştirebilecek,

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin 4 yıllık İşletme, İktisat, Maliye vb. bölümlerinden mezun,
  • Tercihen Erp programlarına hakim.
  • Muhasebe, Sgk, bordrolama konularına vakıf,
  • Alanında en az 3 yıl deneyimli,
  • MS Office programlarını etkin şekilde kullanabilme becerisi gösteren,
  • Ekip çalışmasına yatkınlık gösteren,
  • Sorumluluk ve disiplin sahibi olan,
  • Malatya'da ikamet eden ya da edebilecek
  • Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği olmayan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.ş.

Modern hayatı şekillendiren yeni keşiflerin öncülüğünü üstlenerek daha iyi etiket standartlarını oluşturmak için çalışan Dizayn Etiket, 1992 yılında bir dokuma etiket ve arma üreticisi olarak kuruldu. 1994 ise yılında 7500m2 lik modern tesisimize taşındık.

 Dizayn Etiket olarak, müşterilerimize daha iyi hizmet sağlamak amacıyla sürekli olarak kalifiye personel ve ileri teknolojiye yatırım yaptık. Bunun sonucu olarak müşterilerimize, dokuma etiket, baskı etiket, karton etiket, fiyat etiketi, süblimasyon, heat transfer, serigraf ve deri etiketin de dahil olduğu, tamamının iç bünyemizde üretildiği bir ürün yelpazesi ile, full paket servis verebilme yeteneği kazandık. Buna ek olarak özel bir departmanda, özellikle spor ve taraftar kulüplerinin ilgisini çeken, dokuma ve baskı atkı üretimini de yapıyoruz. Aynı zamanda yenilikçi tasarım yeteneklerimizi minyatür halılar, dokuma çantalar, kitap ayraçları, anahtarlıklar gibi promosyon materyallerinin üretiminde de kullanıyoruz. Müşterilerimizden gelen talepler ve sahip olduğumuz yüksek hizmet kalitemizi müşterilerimize dünyanın diğer bölgelerinde de ulaştırma arzumuz dolayısıyla bir yatırım programı başlattık.
 

 2010 yılında İngiltere de, mevcut müşterilerimizle ilişkilerimizi ilerletmek ve diğer İngiliz perakendecilerle ilişkiler kurmak amacıyla ve bir satış ve hizmet ofisi kurduk. 2011 de İspanya ofisimizi açtık ve İspanyol parakendecilerine yerinde hizmet vermeye başladık. 2012’de Fransa temsilciliğimiz devreye girdi. 2013’ de İstanbul’da ek binamız tamamlandı ve tesisimizin toplam kapalı alanı 10.000m2 ye ulaştı. 2014’de Bangladeş’de DZN Labels adı altında şirketimizi kurduk. 4000m2 kapalı alanı olan, her türlü uygunluk denetiminden geçen bir fabrika binası satın aldık ve üretime başladık. 2016’da Türkiye ve Bangladeş’de üretim kapasitemizi ek yatırımlarla arttırdık. 2017’de Dizayn Etiket Hong Kong Ltd kuruldu.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları