Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mutfak Personeli

  • 14.10.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı


TEMA koleji; öğrencilerini,mutlu ve erdemli birey ve toplum olma yolunda geliştiren,özgün ve seçkin bir eğitim kurumu olarak 10 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir.
TEMA Koleji’nde çalışanların, öğrenen birey, öğrenen okul ve öğrenen toplum olma yolunda kurumsal felsefe ve amaçlara uygun olarak mesleki gelişimleri desteklenir.

Ankara Bağlıca Kampüslerimizde görev almak üzere; iş disiplinine uyum sağlayabilecek,
ekip çalışmasına katkıda bulunacak, yoğun iş temposunda çalışabilecek
mutfak personeli adaylarımızı arıyoruz. 

Aranan Nitelikler

  • Temiz, titiz,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • Takım çalışmasında uyumlu,
  • İşini özenli ve dikkatli yapabilecek,
  • Tercihen lise mezunu.

Özet Bilgiler

TEMA KOLEJİ Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

British Culture Fine Arts
Ankara
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Anaokulu
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Aşiyan Koleji
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Odtülüler Aktif Eğitim
Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Aşiyan Koleji
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
M.İhsan Arslan Vakfı İktisadi İşletmesi
Ankara - Gölbaşı
Bugün
BAŞVUR
ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Point Hotel Ankara
Ankara
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TEMA KOLEJİ

Amacımız Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; öğrenmeyi seven, çevresine karşı duyarlı ve saygılı, çözüm odaklı, özgüvenli, doğa dostu, kültürel ve milli değerlerimize sahip çıkan dünya vatandaşları yetiştirmektir.

Deneyimli eğitim kadromuzla ve  çocuklarını bizlere emanet eden kıymetli velilerimizle geleceğimizi yani en değerli varlıklarımızı birlikte şekillendiriyoruz.
Tema Koleji olarak önceliğimiz çocuklarımızın çocukluğunu yaşayarak mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Bununla birlikte çocuğumuzun bireysel farklılıklarını dikkate alarak onların eğitim almalarına olanak sağlamaktır. Çünkü her çocuğun “biricik” olduğunun farkındayız.
Her öğrencimizin ihtiyaçlarına uygun, farklı yöntem ve tekniklerle eğitim – öğretim hayatına devam etmesini önemsiyoruz. Aynı zamanda  öğrencilerimizin  21.yüzyıl  becerilerini de edinmelerini hedefleyen  bir okuluz.

 Eğitim sistemimizi şekillendirirken çocuklarımızın;değişen şartlara uyum sağlayabilecek bireyler olmaları, farklı sorunlara farklı çözümler bulabilmeleri, işleri, kendi adına yapacak makineleri yönetebilecek becerilere sahip olmaları, yaratıcılık ve  girişimci ruhuna sahip bireyler olmalarını, daima göz önünde bulundururuz.

“Öğrenen Okul” sloganıyla Tema Koleji öğrencisiyle, eğitimcisiyle , velisiyle öğrenmeyi seven, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinmiş bir okuldur.  

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları